Wouter Monden vlogt in uniek project over ontstaan nieuwe show Zomaar

Stand-up comedian Wouter Monden speelt zijn show Zomaar op het UICF2018

Het Utrecht International Comedy Festival houdt van een experiment, én als je daarbij nog iets kan leren aan beginnende comedians worden we helemaal enthousiast, en dus zijn we apetrots op het boeken van de show Zomaar van Wouter Monden. Want deze avondvullende comedyshow wordt speciaal voor het festival geschreven en alsof dat nog niet genoeg is, doet comedian Wouter Monden iets wat nog nooit eerder is gedaan: hij neemt de kijker in de maanden voor het festival via regelmatige video’s op YouTube mee in het ontstaansproces van deze bijzondere avondvullende comedyvoorstelling.

Dit project van de comedian die tegenwoordig in Lopik woont en het UICF is niet alleen leuk om naar te kijken, het is ook nog een geweldige manier om beginnende comedians een inkijkje te geven in het ambacht van de stand-up comedian. Want je ziet de mooie maar ook minder mooie kanten van comedy. Een grap bedenken kan tenslotte iedereen. Maar hoe tover je dat om in een stukje materiaal van vijf minuten. En hoe zorg je ervoor dat het elke keer werkt? En hoe pas je dat in een voorstelling met een rode draad en een thema?

Via de regelmatig verschijnende video’s volgen we Wouter Monden in het hele proces van schrijven, spelen, schrappen (en weer doorgaan). Met alle frustraties maar ook humorvolle momenten die daarbij horen. Wouter Monden is een van de hardstwerkende comedians van Nederland. Hij werkt als publieksopwarmer voor Zondag met Lubach en is regelmatig te horen op Qmusic met de Qmusical: een muzikale satire over het nieuws van die week.

De hele voorstelling zie je op vrijdag 6 en zaterdag 7 april op het Utrecht International Comedy Festival 2018 in TivoliVredenburg.  Kaartjes daarvoor haal je hier. Wouter Monden speelt Zomaar ook tijdens twee try-outs op zaterdag 27 januari (Facebook-event) en zaterdag 17 maart (Facebook-event).

Alle video’s van Zomaar staan op YouTube. Klik hier voor de hele lijst.

Mis niets over het festival!
Tips, nieuws en leuke acties in je mailbox.
Early-bird verkoop begonnen:
scoor nu een ticket met korting!