Wij presenteren: De Hosts!

Op de zes stages treden natuurlijk aan de lopende band comedians op, maar ieder podium heeft een ringleader die het publiek welkom heet, de show start en de comedians aankondigt: De host. En we hebben een pakketje prachtige presentatoren bij elkaar gescharreld. Allen zijn lid van het Utrechtse collectief Comedyhuis en als een vis in het water op het podium. 

We stellen ze aan je voor:

De Hertz – Jurg van Ginkel

De host van de majesteuze Hertz is Jurg van Ginkel. Deze comedian, presentator en journalist uit Utrecht zal de grandioze Hertz-zaal bestieren met de charme die we van hem gewend zijn. De Hertz is onze grootste zaal.

Cloud Nine – Edo Berger

In de prachtige zaal van Cloud Nine word je welkom geheten door Edo Berger. Een gentleman uit het comedyvak die je in stijl zal ontvangen. De Cloud Nine is een zaal met bar, een prachtig groot podium en warme sfeer.

Pandora – Soula Notos

De Pandora, een fikse clubstage met bar en veel zitplekken. De host van dit podium is Soula Notos. Met haar Griekse roots maakt ze deze zaal de warmste plek van het hele festival.

Pandora Club – Hans Gommer

Schuin onder de Pandora ligt de kleinere Pandora Club. En daarvoor hebben we Hans Gommer. Deze echte Utregter is met zijn vrolijke stijl de perfecte host voor dit leuke podium.

Cloud Club – Hank

De Cloud Club is een intiem podium tegenover grote zus Cloud Nine. Echt een zaal die doet denken aan een jazz-bar. Later op de avond komen er ook muzikanten spelen en de Jazz & Comedy gaat hier plaatsvinden. De host van dit lieve zaaltje is Hank, die de sfeer er goed in gaat houden.

De Pit – Hassan El  Rahaui

De Pit is de plek waar onder andere het nieuwe talent van de Comedy Talent Award mag gaan spelen. Het wordt ook wel De Orkestbak genoemd en hoewel het een raar soort podium is (het is ook echt een bak) zijn er comedians die juist híer graag willen spelen. Dit grappige plekje met karakter wordt gerund door Hassan El Rahaui.

Mis niets over het festival!
Tips, nieuws en leuke acties in je mailbox.
Early-bird verkoop begonnen:
scoor nu een ticket met korting!