Stichting UICF wil werken aan een Nederlandse comedyscene waar iedereen ertoe doet, zichzelf kan zijn en zich thuis voelt. Een scene waar alle betrokkenen hun verantwoordelijkheid nemen en bijdragen aan een goed werkklimaat, of dat nu gaat om comedians, organisatoren, vrijwilligers of technici.

Onze vertrouwenspersoon is er voor iedereen in de Nederlandse comedy en mag je dus ook benaderen als het gaat om zaken die spelen bij evenementen of optredens die niet door het UICF zijn georganiseerd. Ook als je twijfelt over bepaalde dingen, mag je contact opnamen, want soms is het heel duidelijk welk gedrag (on)gewenst is en soms is het lastiger… Heb je te maken met ongewenst gedrag of twijfel je erover? Blijf er niet mee zitten en neem contact op met de vertrouwenspersoon van het UICF. Je mag bellen, mailen of appen.

Rachel Morton-Young

Onze vertrouwenspersoon

Rachel is al ruim vijf jaar actief als comedian en is ook al geruime tijd lid van de commissie van vertrouwenspersonen voor de Engelstalige comedyscene in Nederland. Vanaf mei 2024 is ze officieel gecertificeerd als vertrouwenspersoon via de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen.

Mail: Rachelmortonyoung@uicf.nl
Telefoon: 06 48383799