Patrick Meijer is eerste Stadscomedian van Utrecht

Als je als stad landelijk bekendstaat vanwege Hoog Catharijne en de sportprestaties van FC Utrecht kan je maar beter een goed gevoel voor humor hebben. En dat hebben Utrechters. En dus is het gek dat de stad géén Stadscomedian heeft. Stand-up comedian Patrick Meijer zet die fout recht en is vanaf nu officieel de eerste Stadscomedian van Utrecht (en de wereld).

Waarom is er wel een dichter die bij elke gelegenheid een pretentieus rondeeltje mag voorlezen maar is er géén comedian die een paar goede grappen mag vertellen? Die vraag hadden Patrick Meijer en zijn vriend Jeroen Winkelman twee jaar geleden… En daarmee was het idee van de Stadscomedian geboren.

Twee jaar later neemt Patrick Meijer de functie van Stadscomedian ook daadwerkelijk op zich en presenteert hij een show over de stad waar hij al meer dan twee decennia woont. Met grappen over Hoog Catharijne, studenten, hangjongeren en ‘egte Utrechters’ is dit een voorstelling voor iedereen wiens hart rood en wit klopt, gepresenteerd door de eerste ‘lachburgemeester’ van de wereld…

Naast het maken van een show is Patrick Meijer ook in te huren voor feesten, partijen, huldigingen, gouden huwelijken, bar mitzvahs, besnijdenissen, openingen en (als het moet) begrafenissen. De Stadscomedian is in staat om bij elke gelegenheid een goede grap te verzinnen. Interesse? Neem contact op met de mensen van het Utrecht International Comedy Festival (link).

Informatie aanvragen