Comedy, Food & Drinks, Art Expo en een Comedy Playground

Tijdens de Big Binge schotelen we je een programma bomvol comedy voor in 5 zalen in TivoliVredenburg. Maar een festival is pas echt een festival als alle zintuigen op scherp worden gezet. Dus zijn je oren even verzadigd, trakteer dan je smaakpapillen op lekkere Utrechtse hapjes van Artisanal Cuisine en drinks van de verschillende bars op het festivalplein Park 6 en in de zalen. Je ogen kun je laven aan een Art Expo in de Pandora Foyer en wil je lekker spelen? Dat kan in de Comedy Playground op het KF Hein plein.

Bekijk hieronder de blokkenschema’s met het programma van beide dagen. Daarna lees je meer over het randprogramma.

Food & Drinks

Op het Festival Plein Park 6 vind je de grote bar waar je terecht kunt voor je drankjes. Er is ruimte genoeg om te zitten en te genieten van het prachtige uitzicht op Utrecht. Ook bij de Ronda, in de Pandora foyer en in Cloud 9 zijn de bars geopend. Op het KF Hein plein bereidt Daniel Lansbergen van Artisanal Cuisine en bekend van restaurant Venster Leidsche Rijn zijn Utrechtse hapjes. Meer info volgt.

 

Computer Says No Art Expo

In de Pandora Foyer kun je de expositie van digital art bekijken. Het festival legt elk jaar een link naar een andere kunstvorm en dit keer hebben comedians en kunstenaars een tekst-to-image programma beelden laten genereren. Zijn beelden bedacht met kunstmatige intelligentie eigenlijk wel kunst? Lukt het om een computer grappige beelden te laten maken? Wij vinden van wel! Kijk en kies je favoriet, wie weet win jij het kunstwerk van je keuze!

 

Comedy Playground

Dit klinkt als een grappige plek waar je kunt spelen. En dat is het ook! Ontdek of je het nog niet verleerd bent en maak samen lol. Dus heb je wat tijd tussen de shows? Op het KF Hein plein kun jij je wel even vermaken.