Comedy, Food & Drinks, Art Expo en een Comedy Playground

Tijdens de Big Binge schotelen we je een programma bomvol comedy voor in 5 zalen in TivoliVredenburg. Maar een festival is pas echt een festival als alle zintuigen op scherp worden gezet. Dus zijn je oren even verzadigd, trakteer dan je smaakpapillen op een lekkere hap van Artisanal Cuisine en drinks van de verschillende bars op het festivalplein Park 6 en in de zalen. Je ogen kun je laven aan een Art Expo in de Pandora Foyer en wil je lekker spelen? Dat kan in de Comedy Playground op het KF Hein plein.

Bekijk hieronder de blokkenschema’s met het programma van beide dagen. Daarna lees je meer over het randprogramma.

Hulp nodig bij je keuze? Neem contact op met de UICF COMEDY WHATSAPP HOTLINE 

Food & Drinks

Trek gekregen van het lachen? Op ons Festival Plein Park 6 staat Daniel Lansbergen van Wijkrestaurant Venster de lekkerste gerechten te maken. Vega, vegan of vlees? Grote of kleine trek? Geen probleem voor deze smaak-kunstenaar. Je kunt kiezen uit een volgeladen portie nacho’s, een Haute Dog of die vermaarde Binge Burger. Of ga je toch voor die gezellige borrelplank?

En natuurlijk wil je daar een drankje bij! Op het Festival Plein vind je de grote bar waar je terecht kunt voor je drankjes. Er is ruimte genoeg om te zitten en te genieten van het prachtige uitzicht op Utrecht. Ook bij de Ronda, in de Pandora foyer en in Cloud 9 zijn de bars geopend. 

‘Computer Says No’ Art Show

Comedy is niet alleen op het podium te bewonderen, maar ook aan de muren van de Pandora Foyer. In de ‘Computer Says No’ Art Show hebben we een primeur met de eerste A.I. kunst expo! Kunstenaars en comedians maakten digitale kunst met behulp van de text-to-image generator Midjourney. En deze kunst is grappig! Maak een foto van je favoriet en tag deze op Instagram met #UICF23 en wie weet win je een lachwekkend mooi kunstwerk. Onze betrouwbare gids, ChatGPT, zal er zijn om je rond te leiden.

Comedy Playground

Met skelterstoelen, gigantische spellen en een interactieve, instagrammable en heel erg oranje photobooth is dit de perfecte plek om te ontspannen en plezier te hebben terwijl je in de comedy flow blijft. Of je nu wat tijd hebt tussen de shows of gewoon wilt ontspannen, de Comedy Playground op het KF Hein Plein is the place to be!