Staat je vraag er niet bij? Contact ons via het contactformulier

FAQ

We noemen het laatste weekend van het comedy festival de Big Binge omdat er zoveel comedy te zien is. Je kunt tot 5 comedy shows per avond zien en genieten van stand-up in het Nederlands of Engels. 

De Big Binge vindt plaats in TivoliVredenburg aan de Vredenburgkade 11, 3511 WC Utrecht. Er zijn 5 zalen waar je comedy shows kunt zien en deze zijn allemaal te bereiken via de liften en roltrappen. Op het festival plein (Park 6) vind je de foodcourt en de bar. Op het lagergelegen KF Hein Plein vind je de Comedy Playground met allerlei leuke spellen en de Photobooth.

In het laatste weekend van het 10daagse festival, op 1 en 3 maart 2024 sluiten we af met onze grote finale: de Big Binge of Comedy. Op vrijdag en zaterdag start de eerste show om 18:15 uur en duurt de laatste show tot 0:00 uur. 

Je stelt zelf je Binge comedy avond samen. Of je nu 1 show of 5 shows wilt zien dat kan je helemaal zelf bepalen. Hoe meer shows je boekt, des te groter de korting! Om je met je keuze te helpen zijn er Comedy Menu’s samengesteld waar je uit kunt kiezen, maar je kunt natuurlijk ook helemaal à la Carte je avond samenstellen.

Je kunt hier tickets kopen  

Hoe meer shows je boekt, hoe meer korting je krijgt. 1 show is €16, =, de tweede show die je bijboekt is €12,80, de derde show is €8, =, de vierde show is €6,40 en de vijfde show is €4,80. Als je dus 5 shows boekt betaal je geen 80, maar 48 euro! En via platforms als CJP kun je daarbovenop nog eens 20% korting krijgen. Tel uit je winst! 

Het is mogelijk om je programma te wijzigen. Echter: alleen als de show waar je heen wilt nog niet is uitverkocht, het aantal tickets het zelfde blijft en het niet overlapt met een eerder geboekte show. Wil je programma wijzigen? Stuur dan een mail naar tickets@uicf.nl met daarin welke show je wilt wijzigen en naar welke show je zou willen. Geef ook aan voor welke personen dit geldt.  

Tickets bij boeken kan ook. Kijk dan in je bevestigingsmail.  

Zeker! Via de bevestigingsmail kan je binnen je order tickets bijboeken.  

  1. Ga naar je de bevestigingsmail 
  1. klik op de link/button. Hiermee ga je terug naar je bestaande order. 
  1. Je kan opnieuw het formulier doorlopen en aanvulling doen in zowel aantal personen als aantal shows per persoon 
  1. Voltooi de betaling en je krijgt een nieuwe bevestigingsmail met je nieuwe programma. 

Omdat de tickets bij de deur van de zaal gescand worden is het handig om minstens 15 minuten voor aanvang van de show bij de zaal te zijn. Reserveer wat tijd om de zalen via de roltrappen te bereiken en houd ook rekening met de tijd die je bij de garderobe kwijt bent. Er is genoeg te doen op het festival, dus veel eerder komen kan natuurlijk ook: Eet en drink wat, klets lekker bij met je vrienden op de festivalpleinen of doe een spel in de Comedy Playground. 

De bar is open op het festivalplein (Park 6). Er zijn hier diverse snacks te krijgen. Ook bij de Ronda, in de Pandora foyer en in Cloud 9 zijn de bars geopend.

Op het KF Hein plein serveert Artisanal Cuisine Utrechtse happen en hapjes. Binnenkort meer info over het menu, dat zeker vega opties zal omvatten.

Er zijn liften naar alle zalen. Je kunt je van tevoren aanmelden bij TivoliVredenburg via deze link zodat je bezoek soepel zal verlopen. 

Er gelden geen maatregelen, maar Corona is niet weg. Geadviseerd wordt om thuis te blijven bij klachten.

Stel je vraag via de sociale media, de mail: info@uicf.nl of vul het contactformulier in. Dank je wel!