De absolute hoogmis van comedy in Nederland en ver daarbuiten. Twee avonden lang barst TiVre uit zijn voegen van stand-up, improv, fysieke comedy en nog veel meer.

Meer dan 30 comedians staan te pieken in vijf zalen. Tussendoor kun je bijkomen in festivalsferen met eten, drinken en spelen in de Big Binge Playground.  

Wat kietelt jouw lachspieren? Droge humor, absurde scènes of herkenbare ervaringen? Wil je de grote namen zien of de nieuwe talenten ontdekken? Wakker geschud worden of ontroerd? Of alles tegelijk? Verras jezelf tijdens de Big Binge of Comedy. 

Met onder andere thema shows als “Dat Wordt Een Hele Grote!” waarin je de ruwe diamanten van de comedy eerder dan al je vrienden ontdekt, “Intrusive Thoughts”: comedy ontmoet improv met Diederik Zuurmond en Daniel Yazbek, “Luck of the Irish”: fijne single malt comedy door Andrew Ryan en Martin Angolo. “De Stand Van Utrecht”: de traditionele State of the Union van de stad met kersverse stadscomedian Hans Gommer. “Comedy Chat GPT”: vier standuppers gaan de strijd aan met het algoritme van Chat GPT. Wie schrijft de beste grappen? Val in de prrrrrijzen bij Queen Tabitha’s Big Bingo of bepaal in The Gong Show van Kendra Borgen zelf hoe lang de comedians op het podium staan! De “Staat van Verwarring” van Pieter Jouke en Ronald Snijders tenslotte stopt het ‘bsurdisme’ in ‘absurdisme’.

En mis deze headliners niet:

Navin Noronha, ‘The Good Boy’ trakteert je op een uniek en grappig perspectief van een katholieke gay uit India. Neem een biertje bij de droge humor van Marcel Lucont of maak het mee als René van Meurs -een van de beste comedians van het moment- de Ronda rockt met in de openingsact de kersverse winnaar van de Comedy Talent Award! Ga je Lisa Curry’s non stop punchlines proberen bij te houden? Of dompel je je onder in Paul Currie’s gekke en hartverwarmende fysieke comedy act? Check Nabil, de beatboxende, pianospelende comedystorm of ga kijken bij Ed Byrne, want het lange haar, de bril, de legende komt naar Utrecht!