Waarom series bingen op je bank als je real-life comedy kunt kijken tijdens de Big Binge of Comedy? In TivoliVredenburg vond er op 3 & 4 maart een uitbundig comedyspektakel plaats. Vijf zalen gevuld met 40 shows gegeven door de meest geniale comedians. Onder andere Martijn Koning, Glenn Wool en Carmen Lynch stonden op de bühne. We zagen keiharde politieke humor en kunstige oneliners, ontroerende liedjes en knettergekke improvisaties. 

De Big Binge brengt elk jaar een uitgebreid arsenaal aan comedians naar het geliefde TivoliVredenburg. We hebben hard gelachen met het anarchistische goochelduo Magic Tom en Yuri: Hans Klok meets Black Jack meets Zanger Rinus. Ook Glenn Wool, een echte comedians’ comedian, bracht zijn legendarische stand-up ten gehore in de Tivoli. En dan had je uiteraard nog Martijn Koning. Eén van de beste comedians van het land! Dit is nog maar een kleine greep uit het brede scala aan stand-up. 

De Big Binge of Comedy heeft echt voor ieder wat wils. En omdat zelfs de echte diehards niet kunnen leven op comedy alleen is er een foodcourt en een bar aanwezig. Daarbij nog een Computer Says No Art Expo vol digitale kunst met humor en een Comedy Playground: alles voor die échte onvervalste festivalsfeer. 

Stapel je Korting!  

Dit jaar waren er 5 tijdsvakken in 5 zalen. Je bepaalt zelf van tevoren welke shows je wilt zien. Beter nog; hoe meer shows je kiest, hoe meer korting! Voor 1 show betaal je 15 euro, maar ga je voor die avond propvol comedy, dan is het laatste kaartje maar 4,50 en betaal je 45 euro voor 5 shows.