Tickets UICF nu verkrijgbaar

Vanaf 16 november zal de ticketverkoop voor het UICF 2017 starten. Achter de schermen zweten we tandjes voor dit moment: de website moet af en online, mailings moeten klaar staan en de eerste comedians moéten bevestigd zijn. Het is gelukt!

Leuk om te melden is, dat we de ticketprijzen weer bijzonder schappelijk hebben weten te houden, want comedy is voor iedereen. Het festival werkt wederom met dagtickets en passepartouts. Dus je betaalt niet afzonderlijk voor shows. Comedians die op het festival staan, staan ook echt op het festival. En daar kun je dus met je ticket naartoe.

Dit zijn de ticketprijzen voor 2017

Reguliere dagtickets kosten €28,50 in de voorverkoop en €32,50 aan de deur. Er komt een tijdelijke early bird actie tot 1 december. De passepartouts kosten €60,oo aan de deur, maar in de voorverkoop betaal je €52,00. Ook de passepartout zal in de early bird meegaan.

En net als afgelopen jaar gaan we weer samenwerken met NH Hotel Utrecht om niet alleen onze buitenlandse comedians te huisvesten, maar ook voor onze bezoekers die het hele weekend van comedy willen genieten. Daarover later meer.

Je bent de eerste die het weet met de nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in en ontvang de laatste berichten in je inbox (en nee, we spammen je niet helemaal plat; hebben we helemaal geen tijd voor)

 

Mis niets over het festival!
Tips, nieuws en leuke acties in je mailbox.
Early-bird verkoop begonnen:
scoor nu een ticket met korting!