Ontdek het comedy talent van morgen

Bereid je voor op een avond vol lachen, plezier en verrassingen tijdens de “Young Comedians Eindshow”. Deze show is in samenwerking met het Utrecht International Comedy Festival en het Bevrijdingsfestival en brengt de crème de la crème van de opkomende comedy-talenten op één podium.

Gedurende het afgelopen jaar hebben deze jonge komieken intensief gewerkt aan hun vaardigheden en nu zijn ze klaar om hun unieke merk van humor aan de wereld te laten zien. Ze hebben geleerd om de grenzen van de comedy te verleggen, om lachsalvo’s op te wekken en tranen van vreugde bij het publiek te veroorzaken.

Elke comedian brengt een unieke stijl en perspectief op het podium, waarbij ze taboes doorbreken en de alledaagse absurditeiten van het leven op een hilarische manier belichten. Of het nu gaat om scherpe politieke satire, rauwe observatiehumor, of ontroerende verhalen met een komische twist, er is iets voor iedereen bij de “Young Comedians Eindshow”.

Verwacht een avond vol lachen, verrassingen en ontdekkingen. Laat je meenemen op een achtbaanrit van humor en vier de kracht van de lach met deze talentvolle groep van de nieuwe generatie comedians. Hun grappen zijn fris, hun perspectieven zijn gedurfd en hun optredens zijn onvergetelijk.

Mis deze kans niet om de sterren van morgen vandaag al te zien. Kom en lach met ons mee tijdens de “Young Comedians Eindshow”. Het wordt een avond om nooit te vergeten!

Praktische info

Datum za 5 aug
Tijd show 1 19:00
Tijd show 2
Prijs € 6, =

Praktische info

Locatie Kargadoor
Datum za 5 aug
Tijd show 1 19:00
Prijs € 6, =

Comedians