Over dit evenement

Iedereen houdt van een goed verhaal. Om naar te luisteren, maar ook om zelf te verzinnen. En dat gaan we in deze show allebei doen. Samen. Online. Een spannend, gek, onvoorstelbaar, grappig verhaal maken. Vandaag was je misschien wel een leeuw, wie weet wie of wat je morgen bent. Je fantasie de vrije loop laten, daar gaat het om.

Leeftijd: 5-9 jaar.

Soula Notos is een Grieks-Nederlandse theatermaker, actrice, comedian, host, en storyteller. Deze energieke performer zie je regelmatig op het podium van het Comedyhuis. En iedere zondag kun je met haar op pad in Utrecht tijdens haar Comedywalk. Haar stijl is interactief, expressief, en fysiek.

Als storyteller is ze regelmatig te zien bij Mezrab in Amsterdam, maar ook organiseert en host ze Storytelling in the Basement in Utrecht. Met haar solo “Wie ben je als niemand kijkt?” stond ze op storytellingfestivals in Amsterdam, Utrecht, Londen, Oslo, Praag, en Vilnius.

Ze heeft de kindervoorstellingen Heimwee, en Sam & Doornroosje gemaakt, en in meerdere gespeeld: Dans, Assepoester, dans; Radio Amigu, en De Verkeersplaneet. Ze heeft verhalen verteld voor en met kinderen bij Enkidu en Studio 52nd. Ook geeft ze op aanvraag workshops storytelling. Zie ook: www.soula.nl

Praktische info

Locatie Online
Datum zo 21 feb
Tijd show 1 13:00
Tijd show 2
Prijs €5,-

Praktische info

Locatie
Datum zo 21 feb
Tijd show 1 13:00
Tijd show 2
Prijs €€5,-

Text on the button

Comedians