Comedy show door TikTok hitmakers

Stap in de wereld van TikTok, maar dan live en langer, met de show “TikTok But Live And Longer”! Op 5 augustus brengen Rogier Bak en Sjoerd Scott, twee hitmakers van TikTok, hun unieke merk van humor van het kleine scherm naar het grote podium van de Utrecht Muziek School.
Beide heren hebben online furore gemaakt met hun hilarische sketches en komische inhoud, en nu staan ze klaar om je live en in het echt aan het lachen te maken. Wat gebeurt er als je de vluchtige wereld van TikTok-sketches naar het podium brengt? Het resultaat is een avond van langere, uitgebreide stukken die nog steeds de snelheid, energie en creatieve humor behouden die deze heren tot TikTok-sensaties hebben gemaakt.
Verwacht het onverwachte, want Rogier en Sjoerd nemen de conventies van het standaard comedy-optreden en blazen ze op in een explosie van korte sketches, bizarre humor en interactieve segmenten die je betrokken houden van begin tot eind.
“TikTok But Live And Longer” is niet alleen een comedy show; het is een viering van de nieuwe vormen van humor en creativiteit die platforms zoals TikTok hebben gebracht. Het belooft een avond te worden van innovatieve komedie, met veel gelach, verrassingen en onvergetelijke momenten. Kom en ervaar de hilariteit van TikTok, live en uitgerekt tot een avondvullende show!

Praktische info

Datum za 5 aug
Tijd show 1 20:30
Tijd show 2
Prijs

Praktische info

Locatie DUMS
Datum za 5 aug
Tijd show 1 20:30
Prijs

Comedians