Over dit evenement

De naam zegt het al: het hele weekend Muziek & Comedy. Voor maar 10 euro krijg je een avondvullend programma met top muzikanten vol humor!

19:30 Live vanuit Cloud Nine: Klaas Prins
20:30 Roel C. Verburg, Live in Lockdown

Roel C. Verburg

Als één van de weinige comedians van Nederland weet Roel C. Verburg stand-up comedy te combineren met muziek. Waar bij de meeste cabaretiers de liedjes vaak een rustpunt vormen, gaan bij Roel de grappen (ook in zijn liedjes) in hoog tempo door. Hij treedt op voor radio (Freaknacht, Rinkeldekinkel) en tv (Kopspijkers, Comedy Explosion, Tatatataal, Comedyclub Katendrecht en Padoem Patsss). Naast twee avondvullende theatertournees stond hij ook nog in ontelbaar veel kroegen, poppodia, theaters, concertzalen en festivals als Zwarte Cross en Lowlands. Tevens is hij één van de vaste bespelers van het Comedy Café in Amsterdam.

Klaas Prins

Klaas Prins is muzikant en comedian, de gouden combinatie. Hij maakt al de gehele lockdown liedjes voor de lachspier en nu ook online bij ons! Zijn laatste show “Maar nog niet helemaal” zou in theaters door het hele land te zien zijn, maar nu treedt hij op in jouw huiskamer via ons digitale podium.

Praktische info

Locatie Online
Datum za 6 mrt
Tijd show 1 19:30
Tijd show 2 20:30
Prijs €10

Praktische info

Locatie
Datum za 6 mrt
Tijd show 1 19:30
Tijd show 2 20:30
Prijs €€10

Text on the button

Comedians