Spanning, zenuwen en goede grappen

De Comedy Talent Award is de grootste stand-up comedy wedstrijd van Nederland en net tijdens het UICF aan het hoogtepunt toe: de finale. De finalisten hebben de chaotische audities en de halve finales overleefd, zijn door ervaren comedians getraind, hebben geworkshopt tot ze een ons wogen, en gaan het op vrijdag 24 februari laten zien in TivoliVredenburg. Spanning, zenuwen en goede grappen: je ziet het allemaal bij deze zinderend spannende finale van de Comedy Talent Award!

Finalisten:

Davine Perik
Djoni de Jong
Maaike Dirkje Hop
Roy de Jong
Tim Kroezen
Tirza Gehring

Jury:

Lucia Claus (Directeur Stadsschouwburg)
Yvette Boellaard van Tuyl (Bestuur UICF)
Kees van Amstel (Comedian)
Gary Gravenbeek (Spoken word Artiest)
Eric Looge (Labelmanager PIAS Comedy)

De Comedy Talent Award (CTA) is een initiatief van het Utrecht International Comedy Festival (UICF) om talentvolle stand-up comedians de kans te geven om door te breken naar dat volgende niveau. Daarom zit er aan deelname aan de CTA ook een uitgebreid traject van begeleiding, training en workshops vast. En dat werkt, want oud-winnaars als Marco Lopes, Tobi Kooiman, Odette van der Molen en Pieter van Breevoort zijn inmiddels vaste namen op het stand-up comedy circuit.

De twee winnaars van de jury- en de publieksprijs mogen spelen tijdens het laatste weekend van het UICF: the Big Binge of Comedy op 4 en 5 maart 2022 in TivoliVredenburg.

Goed nieuws: de overheid heeft versoepelingen aangekondigd en deze zullen al voorafgaand aan het festival in werking getreden zijn. Wij willen jullie er wel nog even op wijzen om goed de website van Rijksoverheid in de gaten te houden voor de meest recente maatregelen. Maar u hoeft zich zeker geen zorgen te maken, want er mag meer wél, dan niet!

 

Praktische info

Datum do 24 feb
Tijd show 1 20:00
Tijd show 2
Prijs €20

Praktische info

Locatie TivoliVredenburg
Datum do 24 feb
Tijd show 1 20:00
Prijs €20

Comedians