Spanning, zenuwen en goede grappen

De Comedy Talent Award is de grootste stand-up comedy wedstrijd van Nederland en net tijdens het UICF aan het hoogtepunt toe: de finale. De zes finalisten hebben de chaotische audities en de halve finales overleefd, zijn door ervaren comedians getraind, hebben geworkshopt tot ze een ons wogen, en gaan het op woensdag 22 februari laten zien in TivoliVredenburg. Spanning, zenuwen en goede grappen: je ziet het allemaal bij deze zinderend spannende finale van de Comedy Talent Award!

De finalisten zijn: Sam Mika, Vasu Arora, Roos Vervelde, Erik Boddeüs, Katrien Vandepitte en Bas Keemink.

De Comedy Talent Award (CTA) is een initiatief van het Utrecht International Comedy Festival (UICF) om talentvolle stand-up comedians de kans te geven om door te breken naar dat volgende niveau. Daarom zit er aan deelname aan de CTA ook een uitgebreid traject van begeleiding, training en workshops vast. En dat werkt, want oud-winnaars als Marco Lopes, Tobi Kooiman, Odette van der Molen en Pieter van Breevoort zijn inmiddels vaste namen op het stand-up comedy circuit.

De twee winnaars van de jury- en de publieksprijs mogen spelen tijdens het laatste weekend van het UICF: the Big Binge of Comedy op 3 en 4 maart 2023 in TivoliVredenburg.

Praktische info

Datum wo 22 feb
Tijd show 1 20:00
Tijd show 2
Prijs €19,50

Praktische info

Locatie TivoliVredenburg
Datum wo 22 feb
Tijd show 1 20:00
Prijs €19,50