Over dit evenement

Twee onderdelen van een uur die twee kanten van events belichten. In het eerste uur staat het perspectief van de comedian centraal: zij worden altijd geboekt om een event op te leuken. In het tweede uur praat het panel vanuit het perspectief van de event-designer in de strijd tegen zinloze meetings.

Erik Kuperus is je host. Hij is event-organiser en comedian. Hij bedacht het https://zondevandetijd.com/burgerinitiatief: het burger initiatief tegen zinloze meetings. 

O nee! Een grappige afsluiter!

Waarom wordt een saai evenement altijd afgesloten met een amusante act? Waarom is niet het hele evenement leuk? Die stelling wordt in deze show besproken door comedians. Zij leggen uit wanneer je zeker wel en zeker niet een comedian moet inschakelen voor jouw corporate event. En hoe kunnen artiesten wél helpen jouw evenement leuk(er) te maken? Wilko Terwijn is comedian en veel gevraagde gast tijdens afsluitingen. Wouter Monden vertelt over mislukte optredens en Jeroen Dohmen is register accountant. 

Dit seminair had een email moeten zijn

In de strijd tegen zinloze meetings en events praat Erik Kuperus met event-designer en presentator Lars Sorensen en event-marketeer Lisette de Jong (Youngwise). Hoe kun je zorgen dat jouw bedrijfsevenement geen herhaling van zetten wordt. Hoe houd je mensen bij de les en zorg je dat ze ook iets leren? De drie ervaringsdeskundigen geven kleurrijke voorbeelden van momenten waarop het goed, én fout, ging.

Praktische info

Locatie Online
Datum vr 5 mrt
Tijd show 1 13:00
Tijd show 2
Prijs €17,50

Praktische info

Locatie
Datum vr 5 mrt
Tijd show 1 13:00
Tijd show 2
Prijs €€17,50

Text on the button

Comedians