Een grappige familievoorstelling vol bekende opera’s in een zomers jasje!

Welkom op Camping Pavarotti: een hele bijzondere muzikale camping vol met onvergetelijke personages.

Carmen is dol op zon, ijsjes en zwemmen. En ze houdt van zingen, het liefst de hele dag door! Daarom gaat ze op vakantie naar de muzikale camping van de bekende meneer Varotti! Maar zodra ze daar aankomt en haar tentje opzet merkt ze ineens dat er iets niet klopt. Het is stil. Veel te stil. Wat is er aan de hand? Waarom zingt er niemand?
Maar dan hoort ze plots in de verte iemand zachtjes gitaar spelen.

Ga met Carmen op onderzoek uit en maak kennis met de tuinier Jan Sevilla, hond Domingo, toiletdiva mevrouw Callas en natuurlijk de campingbaas zelf: meneer Varotti!

Camping Pavarotti is een komische familievoorstelling boordevol prachtige aria’s uit beroemde opera’s. Door bekende aria’s te vertalen en aan elkaar te rijgen als een modern spannend sprookje komen deze op aansprekende wijze tot leven. Met verfrissende, grappige teksten die elk kind zo mee kan zingen! O.a. de opera’s ‘Carmen’, ‘De Toverfluit’ en ‘De Barbier van Sevilla’ komen op verrassende wijze in een nieuw jasje voorbij.

De gehele opbrengst van Camping Pavarotti zal worden gedoneerd aan Het Vergeten Kind. Het UICF ondersteund graag wat deze organisatie doet en wil hiermee een steentje bijdragen aan de activiteiten.

Het Vergeten Kind zet zich in voor kinderen in Nederland die het moeilijk hebben, omdat er thuis veel problemen zijn. Soms is de situatie zo ernstig dat ze niet meer bij hun ouders wonen. Ons doel is dat al deze kinderen zich gehoord en gezien voelen, op een veilige en stabiele plek wonen en zich positief kunnen ontwikkelen. Zodat ze hun eigen plek vinden in de maatschappij. Benieuwd naar hoe we dat doen?

Spel: Mark van Vliet en Evelien van der Ham
Concept en teksten: Mark van Vliet
Regie: Olaf van de Ven

Praktische info

Datum vr 4 mrt
Tijd show 1 11:00
Tijd show 2
Prijs €10

Praktische info

Locatie TivoliVredenburg
Datum vr 4 mrt
Tijd show 1 11:00
Prijs €10