UICF2019 – Dag 2 – 9 maart 2019

TivoliVredenburg

Hierboven staan de comedians die zullen optreden op dag 2 van het Utrecht International Comedy Festival op zaterdag 9 maart 2019. Benieuwd naar de comedians die op dag 1 (vrijdag 8 maart) optreden? Klik dan hier!

Het UICF2019 is op vrijdag 8 en zaterdag 9 maart 2019 op de bovenste verdieping van TivoliVredenburg. Beide dagen zullen verschillende comedians optreden. Shows duren zo’n 45 minuten. Hierdoor is het mogelijk veel artiesten te zien op één avond. Alle zalen zijn op hooguit een paar minuten lopen van elkaar. Het is mogelijk een geheel Nederlandstalig óf een geheel Engelstalig programma te volgen. Weet je genoeg? Dan is het tijd om wat kaartjes te gaan kopen!

Het festivalterrein is vanaf 17:00 uur geopend, de shows beginnen in de vroege avond. We zorgen goed voor je, dus er is ook eten want we rijden een paar food trucks naar binnen met de lekkerste hapjes. Onze tip: kom op tijd, scoor wat te eten en ga daarna met een koud drankje naar een van de shows. En als je niet weet wat je moet gaan zien: er lopen overal comedians en Best Festival Friends rond om tips te geven!

 

UICF
Mis niets over het festival!
Tips, nieuws en leuke acties in je mailbox.
Early-bird verkoop begonnen:
scoor nu een ticket met korting!