Praktische informatie

Wanneer Het Utrecht International Comedy Festival 2018 vindt plaats op vrijdag 6 en zaterdag 7 april. De verschillende shows zijn geprogrammeerd van het einde van de middag tot laat in de avond. TivolIVredenburg is beide dagen vanaf 17.00 uur open zodat je voor de shows gezellig wat kan eten, drinken en kletsen voor je gaat kijken naar de beste comedians van de wereld.

Waar Het festival speelt zich af op de bovenste verdieping van TivoliVredenburg in Utrecht. TivoliVredenburg ligt naast treinstation Utrecht Centraal.

Zo reis je het makkelijkst naar TivoliVredenburg Wij raden aan met het openbaar vervoer te komen. TivoliVredenburg ligt op 10 minuten lopen vanaf de aankomsthal van treinstation Utrecht Centraal. Tegenover TivoliVredenburg zijn bushaltes. Plan hier je reis.

Routeplanner adres Het adres voor in de routeplanner en navigatie is: Vredenburgkade 11, 3511 WC Utrecht.

Parkeren Wij raden aan niet met de auto naar het centrum van Utrecht te komen. Dat gezegd hebbende, hier kan je dichtbij TivoliVredenburg parkeren: La Vie (325 parkeerplaatsen, lift aanwezig)
 of Parkeergarage Vredenburg (met lift).

Overnachten Je slaapt het lekkerste in een NH Hotel! Daarom heeft het Utrecht International Comedy Festival samen met NH Hotel Utrecht een mooie actie voor bezoekers van het festival: twee dagen festival, en overnachten in een mooi NH Hotel op loopafstand. De acties gelden voor NH Centre Utrecht, in de oude binnenstad van Utrecht, en het moderne NH Utrecht dat pal naast station Utrecht Centraal ligt. Beperkt beschikbaar, dus boek op tijd!

Jongeren en studenten Lachen moet je zo vroeg mogelijk leren. Dus jongeren en studenten met CJP-pas/CJP Cultuurkaart/MBO Card krijgen korting! Ben jij in het bezit van één van deze passen? Dan krijg je korting op een festivalticket. De Cultuurkaart en MBO Card krijg je via je school of opleiding, maar de CJP-pas kun je kopen. Voor maar € 17,50 per jaar krijg je korting op allerlei voorstellingen, en leuke extra’s. Dus koop die pas!

Mis niets over het festival!
Tips, nieuws en leuke acties in je mailbox.
Early-bird verkoop begonnen:
scoor nu een ticket met korting!