Stel je vraag via de sociale media, de mail: info@uicf.nl of vul het contactformulier in. Dank je wel!

De shows voorafgaande aan de Big Binge in TivoliVredenburg vinden op verschillende locaties plaats. Van de Stadsschouwburg tot Tivoli de Helling en de bibliotheek aan de Neude. Onder het kopje Het Festival vind je alle locaties handig bij elkaar.

Op deze site vind je onder het kopje Het Festival het programma en onder elk programma onderdeel kun je op ‘Tickets’ klikken. Dan wijst het zich vanzelf.

Alle tickets worden online verkocht. Indien er nog kaarten beschikbaar zijn, kan je ze online kopen. Dit is je toegangsbewijs. Vanwege de huidige maatregelen is de kans klein dat er op de dag zelf nog kaarten beschikbaar zijn. Haal ze daarom op tijd!

Informatie betreffende je tickets kun je vinden via deze link op Ticketmaster: https://help.ticketmaster.nl/hc/nl

Dat zie je al heel snel aan de titel van de show: Nederlandstalige shows hebben een Nederlandse titel en beschrijving Engelstalige shows een Engelse titel en beschrijving. En het staat er ook vaak nog eens bij: NL of EN.

Hiervoor kun je het beste kijken op de site van de locatie waar je show plaatsvindt. Je vindt de links naar de locaties via het kopje ‘Festival’ en dan in het menu op ‘Locaties’ klikken.

Wij houden de voorschriften van het RIVM voor binnen festivals aan. Je hebt een corona-toegangsbewijs nodig om binnen te komen. Er zijn vaste zitplaatsen in de zalen. Anderhalve meter afstand houden is verplicht. Binnen is een mondkapje verplicht, behalve als je zit. Bij verplaatsingen is een mondkapje verplicht.

Als een show wordt gecanceld storten we de kosten van het ticket (minus de commissie van de ticket provider) aan je terug.

Doorverkopen van de ticket kan via Ticketswap of Ticketmaster. Link ticketswap: https://www.ticketswap.nl/

Je kunt om zeker te zijn het beste even de website van de locatie waar de show plaatsvindt checken. Het makkelijkste kom je hier door via de pagina ‘Festival’ te klikken op ‘Locaties’ en dan op de locatie van je show te klikken.

Stel je vraag via de sociale media, de mail: info@uicf.nl of vul het contactformulier in. Dank je wel!