Stel je vraag via de sociale media, de mail: info@uicf.nl of vul het contactformulier in. Dank je wel!

Het Utrecht International Comedy Festival vindt op meerdere locaties plaats: TivoliVredenburg, de Stadsschouwburg, in De Utrechtse Muziek School (DUMS) aan het Domplein en in Basecamp aan de Nijverheidsweg. Ga naar ‘Programma en Tickets’ en klik onder ‘tickets’ op de locatie en je vindt meer informatie.

Op deze site vind je onder het kopje ‘Programma en Tickets’ het programma en naast elk programma onderdeel kun je op ‘Tickets’ klikken. Dan wijst het zich vanzelf.

De ticketverkoop is alleen online. Je kunt tot een half uur voor de show online tickets kopen. Als de show nog niet is uitverkocht natuurlijk.

Informatie betreffende je tickets kun je vinden via deze link op Ticketmaster: https://help.ticketmaster.nl/hc/nl

Dat zie je al heel snel aan de titel van de show: Nederlandstalige shows hebben een Nederlandse titel en beschrijving Engelstalige shows een Engelse titel en beschrijving. In het blokkenschema zijn de Engelse shows blauw en de Nederlandse oranje. En het staat er ook vaak nog eens bij: NL of EN.

Hiervoor kun je het beste kijken op de site van de locatie waar je show plaatsvindt. Je vindt de links naar de locaties via het kopje ‘Programma & Tickets’ en dan klik je op ‘locatie’ onder het balkje met ‘tickets’.

Wij houden de voorschriften van het RIVM voor binnen festivals aan. Er gelden geen maatregelen op dit moment, maar we adviseren je om thuis te blijven als je klachten hebt.

Als een show wordt gecanceld storten we de kosten van het ticket (minus de commissie van de ticket provider) aan je terug.

Doorverkopen van de ticket kan via Ticketswap of Ticketmaster. Link ticketswap: https://www.ticketswap.nl/

Je kunt om zeker te zijn het beste even de website van de locatie waar de show plaatsvindt checken. Het makkelijkste kom je hier door naar de pagina ‘Programma en tickets’ te gaan en dan op de locatie van je show te klikken.

Ga naar het menu en naar de pagina ‘Over Ons’ Daar vind je het gedeelte ‘Vrijwilligers’ en vanaf daar wijst het zich vanzelf. Welkom in de crew!

Stel je vraag via de sociale media, de mail: info@uicf.nl of vul het contactformulier in. Dank je wel!