Stel je vraag via de sociale media, de mail: info@uicf.nl of vul het contactformulier in. Dank je wel!

Vanaf vrijdag 19 februari tot woensdag 17 maart kun je live comedy shows bekijken vanuit je luie stoel thuis en op een digitaal apparaat zoals een computer, tablet, mobiele telefoon of Smart tv: als het maar aangesloten is op het internet. De meeste shows worden live gestreamd, dat wil zeggen meteen uitgezonden terwijl het opgenomen wordt. Je kunt dus ‘realtime’ meekijken! Sommige shows zijn gratis, en soms heb je daarvoor een ticket nodig: dat wijst zich vanzelf.

Je ziet de show live, dus je kunt de show niet pauzeren of terugspoelen. 

Het Festival gedeelte lijkt nog het meest op het Comedy Festival van voorgaande jaren: comedyshows in een club-setting met comedians in een line-up en een MC (Master of Ceremony)… alleen dan nu online.

Het professionele gedeelte is voor de mensen die interesse hebben in comedy als vak, die in de theater- of event- business werken of anderszins wel een kijkje achter de schermen willen nemen.

Boek de show van je keuze via de Ticket pagina. Je kunt hier kiezen om tickets per show te kopen voor het festival of het professionele programma. Kaartjes kun je tot vlak voor aanvang van de show kopen, zelfs tijdens de show als je op het laatste moment besluit in te tunen.

Als je niet kunt kiezen of meerdere shows wilt meemaken kun je ook een passe-partout kopen waarmee je alle shows kunt zien. We hebben een passe-partout voor het festival en ééntje voor het professionele programma. 

Voor de shows die gratis zijn hoef je geen tickets te bestellen. Je leest in de beschrijving waar je de show kunt zien. 

De betaling van de tickets gaat via Ideal of creditcard.

Als je je ticket hebt geboekt en betaald krijg je een mail waarin de code voor de show staat. In de mail staat een code en een link. Als je op de link klikt kom je op de pagina waar de livestream plaatsvind. Met de link heb je direct toegang. De livestream opent 15 minuten voor begin tijd. Lukt de link niet? Ga dan naar de evenementen pagina, druk op bezoek show en vul de code uit de mail in. LET OP! Dit is niet je passe-partout code. Zie hiervoor werking passe-partout.

Als je geen mail hebt ontvangen voor de show, check dan vooral eerst even je spam-folder. Als daar ook niets in staat, neem dan contact op via het contactformulier op deze site. Je kunt een kwartier van tevoren inloggen met de code in de mail, zodat je even kunt checken of alles werkt. Als je niets hoort, check dan of het geluid van je device (computer, telefoon) wel aan staat.

NB: Let goed op dat je een juist mailadres invult bij je boeking, anders kunnen we je niet bereiken 😉

Wanneer je een passe-partout hebt gekocht ontvang je mail van de ticketprovider. In de mail staat de passe-partout code. Deze code geeft geen directe toegang tot alle shows. Met de passe-partout code kan je een ticket verkrijgen voor de show die je graag wilt zien. Ga hiervoor naar de pagina van het evenement, druk op tickets, vul 1 ticket in bij passe-partout en doe hem in je cart. Hierna kan je de passe-partout code invullen en je mail. Na het bevestigen ontvang je de ticketcode voor het evenement in je mail. Deze geeft toegang tot de livestream van dat evenement.

Een live-stream is net als een show in de club, dus het is wel belangrijk dat je erbij bent. Gemiste shows kun je niet terugkijken. 

Dat zie je al heel snel aan de titel van de show: Nederlandstalige shows hebben een Nederlandse titel en beschrijving Engelstalige shows een Engelse titel en beschrijving. En het staat er ook vaak nog eens bij: NL of EN.

Natuurlijk kun je 1 ticket kopen en met z’n vieren kijken. We snappen het als je in deze tijd wat krapper bij kas zit. Maar als je het kan missen, steun ons. We zijn voor ons inkomen en dat van alle comedians die optreden afhankelijk van de kaartverkoop. Zie het dus alsof je een kaartje voor een real life show koopt: om de prijs hoef je het niet te laten 😉

Als je een donatie wilt doen, klik dan hier (link volgt). Alle bijdragen -maakt niet uit hoe klein of groot- worden zeer gewaardeerd. Niet alleen voor de comedians en het festival, maar ook voor al onze neven-projecten waaronder de opleiding van jonge comedians.

Onze shows zijn in alle landen ter wereld te ontvangen. Let op de tijden, want we starten op Central European Time +1, dus als je vanuit een ander land een show wil kijken, let dan op het tijdsverschil.

Als een show wordt gecanceld storten we de kosten van het ticket (minus de commissie van de ticket provider) aan je terug.

Stel je vraag via de sociale media, de mail: info@uicf.nl of vul het contactformulier in. Dank je wel!