Stel je vraag via de sociale media, de mail: info@uicf.nl of vul het contactformulier in. Dank je wel!

Waar vindt het festival plaats?

De shows voorafgaande aan de Big Binge in TivoliVredenburg vinden op verschillende locaties plaats. Van de Stadsschouwburg tot Tivoli de Helling en de bibliotheek aan de Neude. Onder het kopje Het Festival vind je alle locaties handig bij elkaar.

Op deze site vind je onder het kopje Het Festival het programma en onder elk programma onderdeel kun je op ‘Tickets’ klikken. Dan wijst het zich vanzelf.

Het Festival gedeelte lijkt nog het meest op het Comedy Festival van voorgaande jaren: comedyshows in een club-setting met comedians in een line-up en een MC (Master of Ceremony).

Het professionele gedeelte is voor de mensen die interesse hebben in comedy als vak, die in de theater- of event- business werken of anderszins wel een kijkje achter de schermen willen nemen.

Dat zie je al heel snel aan de titel van de show: Nederlandstalige shows hebben een Nederlandse titel en beschrijving Engelstalige shows een Engelse titel en beschrijving. En het staat er ook vaak nog eens bij: NL of EN.

Als een show wordt gecanceld storten we de kosten van het ticket (minus de commissie van de ticket provider) aan je terug.

Wat betreft de actuele Corona maatregelen volgen wij de richtlijnen van de Overheid.

Stel je vraag via de sociale media, de mail: info@uicf.nl of vul het contactformulier in. Dank je wel!