Utrechts International Comedy Festival, het grootste comedyfestival van de Benelux. Een hele mond vol voor een hele volle week met de nationale en internationale beste stand-up comedians. Je kunt de shows van de 2021 editie van het festival terug zien op deze pagina.

Utrechts International Comedy Festival, het grootste comedyfestival van de Benelux. Een hele mond vol voor een hele volle week met de nationale en internationale beste stand-up comedians. In 2021 van 27 februari tot 6 maart wordt Utrecht hét decor voor de stand-up. 8 dagen lang spelen er meer dan 50 comedians door heel de stad. Hét festival wat je niet mag missen als liefhebber van de podiumkunst comedy!

Verwacht een week gevuld met evenementen in de Tivoli Vredenburg, Stadsschouwburg, het Comedyhuis, het Filmcafé en nog véél meer. Het UICF organiseert in samenwerking met deze comedians evenementen met de scherpste stand-up comedy, maar ook avonden die de rand van het genre opzoeken. Michaël Jäger, hij combineert storytelling met stand-up of de Comedy Talent Award. De talent showcase van Stephen Bell in het Filmcafé of de Oudegracht conférence in samenwerking met D.U.I.C. die online en offline bekeken kan worden. Thema-avonden over drugs, vrijheid en LGBTQ+.

Kortom, een week vol met hilarische comedians, nerveuze nieuwelingen en professionele lipkrullers die samen het grootste comedyfestival van de Benelux neerzetten!

Lachend publiek

shows

Online programma

Professionals

Online programma