De Food Street

Smikkelen en smullen op het Utrecht International Comedy Festival...

Lekker eten en comedy kijken: dat kan op het Utrecht International Comedy Festival 2018

Vorig jaar was het zo’n mooi gezicht: die food street met trucks op het festivalplein. Kon je gewoon happen van je wrap of nasi terwijl je op je gemakje je programma voor de avond doornam. Drankje erbij, helemaal goed. Het begon als leuk idee, zo’n food street (want krijg ze maar eens het gebouw in, al die trucks), maar we hebben besloten dat we het dit jaar nog eens overdoen. Met nieuwe trucks en nóg meer lekker eten. Dus voor je diner of midnightsnack: de food street is de hele avond geopend. Eet smakelijk alvast! Hieronder kan je zien wie er allemaal voor je gaan koken op 8 en 9 maart…
Sweetie Kitchen 
Deze keukenbrigade afkomstig uit Suriname bereidt maaltijden en gerechten met liefde en passie. Er wordt gewerkt met verse en kwalitatief goede ingrediënten waarbij geen concessie wordt gedaan aan de smaakbeleving.
Burgermeester
Sinds 2007 maken zij vrijwel alles zelf vers. Zo bereiden ze zeven dagen per week al hun burgers, toppings en sauzen. De Burgermeester kijkt verder dan keurmerken en wil van elke peperkorrel de oorsprong weten. Alleen op deze manier komen zij tot hun meesterlijke burgers.
Mister Makan
Er zijn niet veel zekerheden in het leven, maar één ding hebben we al wel vast kunnen stellen: iedereen is dol op Indonesisch eten! Zeker wanneer dit bereid en geserveerd wordt door het enthousiaste team van Mister Makan. Zij nemen je namelijk mee naar het verre Indonesië en laten je proeven hoe daar nog altijd met verse ingrediënten volgens oude familierecepten wordt gekookt.
Duck Truck
De Duck Truck is een foodtruck met een South East Asian Oriented menu en streeft naar een kwalitatief uitmuntend product. Alles is, indien mogelijk, zelf gemaakt! Ook de sauzen, de condimenten en toppings en dat komt de smaak zeer ten goede.

Mis niets over het festival!
Tips, nieuws en leuke acties in je mailbox.
Early-bird verkoop begonnen:
scoor nu een ticket met korting!