De Food Street

Smikkelen en smullen op het Utrecht International Comedy Festival...

Lekker eten en comedy kijken: dat kan op het Utrecht International Comedy Festival 2018 Vorig jaar was het zo’n mooi gezicht: die food street met trucks op het festivalplein van het Utrecht International Comedy Festival. Kon je gewoon happen van je wrap of nasi terwijl je op je gemakje je programma voor de avond doornam. Drankje erbij, helemaal goed. Het begon als leuk idee, zo’n food street (want krijg het maar eens het gebouw in, al die trucks), maar we hebben besloten dat we het dit jaar nog eens dunnetjes overdoen. Met nieuwe trucks en nóg meer lekker eten. Dus diner of midnightsnack: de food street is de hele avond geopend. Eet smakelijk alvast! Hieronder kan je zien wie er allemaal voor je gaan koken op 6 en 7 april…

Mister Makan
Deze trucker neemt je mee naar het verre Indonesië en laten je proeven hoe daar nog altijd met verse ingrediënten en volgens familierecepten gekookt wordt. En ja, er is saté en gado-gado.

De Empanada Fabriek
Empanadas zijn een pakketje bomvol smaak en in het geval van De Empanada Fabriek: bomvol verse ingrediënten. Sowieso de beste midnight snack van de hele foodstreet.

Brandt & Levie
In de Amsterdamse Houthaven levert deze worstenmaker al 5 jaar Hollandse Charcuterie van topniveau. Alleen maar varkensvlees van Nederlandse boeren waar dierenwelzijn wordt gegarandeerd. Ze zijn niet voor niets leverancier van Marqt. Hotdogs en gedroogde worst nemen ze mee, kom het proeven. Lekker bij een vers getapt biertje, uiteraard.

Pita Queen
Biologisch, gezond en lekker met een moderne twist. Chef Mohamed Mahraoui maakt top-fingerfood met dit platte broodje. Maar ook voor een tajine, salade of soep moet je bij deze kar zijn.

Roll or Bowl
Verse tortilla’s gevuld met malse, sappige kippendijen of biologische tempeh met een crispy bite. Geserveerd op Aziatische of Latijns-Amerikaanse stijl. Hoe je het ook wil hebben: de chefs van Roll or Bowl zorgen dat je je er vingers bij opeet. Omnomnom!

Mis niets over het festival!
Tips, nieuws en leuke acties in je mailbox.
Early-bird verkoop begonnen:
scoor nu een ticket met korting!