Lisa van Wageningen

UICF Talent Night

Pucks Cabaret Talent 2023

Lisa maakt liedjes, schrijft teksten en doet dingen op een podium. Sinds 2017 volgt ze cursussen kleinkunst/cabaret. Ze begon met een wekelijkse cursus bij het Utrechts Centrum voor de Kunsten. Vanaf 2020 volgt ze de opleiding ‘Playground Plus’ bij de Koningstheateracademie in den Bosch. In 2023 werd ze Pucks cabarettalent.

Naast haar uit de kluiten gewassen hobby, werkt Lisa vier dagen in de week als programma manager Aquacultuur bij Initiatief Duurzame Handel, waar ze zich inzet om de vissector te verduurzamen.

Data en tijden


Dagmara Wilschut

UICF Talent Night

Ingewikkeld over makkelijke zaken en omgekeerd

Dagmara staat sinds 2018 op het podium en deed in 2019 en 2020 mee in de talentenpoule van het Utrecht Internationaal Comedyfestival. Ze is vastbesloten om door te gaan met comedy tot het verwatert.

Ze heeft – in tegenstelling tot eigenlijk niet eens zo heel veel mensen als je erover nadenkt – een geheel eigen stijl. Doet ingewikkeld over makkelijke zaken en omgekeerd. Kiest bij twijfel voor het metaniveau. Ze is meestal goed te verstaan en altijd goed te zien.

Data en tijden


Tim Kroezen

UICF Talent Night

Winnaar Comedy Talent Award 2022

Tim Kroezen (Boxmeer, 1991) haalde een Bachelor Life Science aan University College Utrecht en haalde daarna een MSc Energy Science. Sindsdien werkt hij aan zijn CV.

Tim zou absoluut ongeschikt zijn als Commando Speciale Operaties bij het Korps Commando Troepen. Naast een nogal moeizame verhouding met autoriteit, matige fysieke staat en een aversie tegen fysiek geweld is Tim gevoelig voor vrijwel alle elementen. Hij heeft het snel koud, van hitte krijgt hij uitslag en hij is gevoelig voor zonnesteek. Bij minder dan 7 uur slaap begint hij te hallucineren en als hij niet op gezette tijden eet wordt hij chagrijnig. Als het regent blijft hij liever binnen. Toch zou Tim graag nog eens mee doen aan Kamp van Koningsbrugge. Hij zou ook graag een nummer schrijven met Rapper Boef.

In 2022 won Tim de juryprijs van Groninger Studenten Cabaret Festival, deed hij mee aan het BNN Vara programma Ik Ga Stuk, en won hij verschillende prijzen bij de Comedy Talent Award, het GriffioenDeStoep Cabaret Festival en het Leeuwarder Cabaret Festival. Wil je een keer komen kijken? www.timkroezen.nl

Data en tijden


Maartje Mikx

UICF Talent Night

Eeuwige optimist

Maartje staat het liefst elke dag op het podium. Ze heeft op een podium ook echt bijna alles al gedaan. Teksttoneel, impro, bewegingstheater, musical, opera, rock bandje, akoestisch bandje, kerkkoor natuurlijk, klassiek ballet, jazz ballet, folklore, dat is volksdansen, flamengo en tapdans.
Comedy is het enige wat nog over is… dus he… let’s go.
Een paar jaar geleden is ze gescheiden en het daten is behoorlijk veranderd sinds de jaren negentig. Ze heeft een groot hart en ze is een eeuwige optimist dus het komt vast goed.
Je kunt Maartje tegenkomen in heel Nederland in theaters en comedy clubs, van Haarlem tot Heerlen en van Den Haag tot Enschede. In Utrecht heeft ze tijdens het bevrijdingsfestival in de grote zaal van Tivoli Vredenburg staan schitteren.
In 2022 heeft ze de halve finale gehaald van de grootste comedy wedstrijd van de Benelux: Comedy Talent Award. Daarnaast haalde ze de halve finale van Let’s Make Comedy.
Juryrapport: “Maartje heeft een ontzettend prettige podium uitstraling en speelt met verve. Met haar innemende performance weet ze de jury en het publiek te pakken.”

Data en tijden


Jelle Brouwer

UICF Talent Night

Verdomd gezellig!

Geboren in Wageningen, geworteld in Utrecht. Na een studie Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht en een opleiding tot radioproducer bij BNNVARA was één ding duidelijk, wat de toekomst zal brengen moet je niet willen weten, maar mán wat valt er veel te lachen. Jelle is Comedian in comedyclubs, Presentator op evenementen, MC Jingle Jells op (foute) feestjes maar bovenal, Sfeermaker. Waar Jelle is, is het verdomd gezellig!

Data en tijden