Roos Vervelde

UICF Talent Night / early show (NL/ENG)

Jeugdig met een oude ziel

Roos Vervelde (1998) groeide op in een dorp in Gelderland, en bloeide vervolgens op tijdens haar studententijd in Amsterdam. Geen zorgen, ondanks haar jeugdigheid staat ze bekend om haar oude ziel. Ze drijft vaak de spot met haar eigen generatie, en spaart daarbij zeker ook haarzelf niet. In 2021 trad ze voor het eerst op, en na anderhalf jaar spelen stond ze in de finale van de Comedy Talent Award in februari 2023. Ze heeft een sprintende start gemaakt als stand-up comedian, en ondanks de status van haar fysieke conditie, is ze van plan om dat sprintje nog even door te trekken.

Data en tijden


Erik Boddeüs

UICF Talent Night / early show (NL/ENG)

Winnaar CTA 2023

Erik heeft jarenlange ervaring als improvisatieacteur en is sinds kort begonnen met stand-up. Zijn podiumervaring en verrassende thema’s maken hem een unieke comedian. Met zijn originele grappen en onderwerpen gaf hij een dynamisch optreden tijdens de Comedy Talent Award, waarmee hij alle drie de prijzen in de wacht sleepte. De jury schreef over hem: “Het hele plaatje klopt. Erik is een echte toevoeging aan het comedycircuit.”.

Data en tijden


Vasu Arora

UICF Talent Night / early show (NL/ENG)

Finalist Comedy Talent Award

Vasu grew up in a North Indian state, known as the UK. But despite that, he chose not to have a British accent. Firstly, because he wants people to understand him, and secondly, because UK is short for Uttarakhand. UK is a hilly state, which means Vasu grew up trekking and mountain biking. He loved the hills so much that he moved to the Netherlands. His journey of embarrassing himself on stage finally paid off when he made it to the finals of Comedy Talent Awards 2023, so be sure to get wet through his dry delivery.

Data en tijden


Diederik Zuurmond

UICF Talent Night / early show (NL/ENG)

absurd, dark and silly

Diederik is a dutch comedian with British roots. His comedy is absurd, dark and silly.

Diederik will be playing his improv show ‘Intrusive Thoughts’ on the festival together with Daniel Yazbek.

Data en tijden


Shariff Nasr

UICF Talent Night / early show (NL/ENG)

Een creatief raadsel

Shariff Nasr is een creatief raadsel. Hij heeft als regisseur en schrijver al meerdere films gemaakt, waaronder “El Houb” die een Gouden Kalf heeft gewonnen voor beste scenario! Ondertussen loopt zijn account met wekelijkse sketches onder de naam ‘een stukje’ kneiterhard. Sinds zijn breakup een aantal jaren geleden was hij zo bang voor een sociaal leven dat hij nu ook op het podium als standup comedian begonnen is.

In zijn comedy zoekt naar verlichting in de wereldpolitiek, Palestijnse opgedrongen gastvrijheid, besnijdenissen en breakups.

Data en tijden