Queen Tabitha

Big Binge: Tabitha's Big Bingo / Vrijdag 1e show (NL)

Tabitha's Big Bingo

Hoog bezoek op het UICF! Queen Tabitha houdt audiëntie en ze heeft haar bingoballen meegenomen. Tabitha is in Nederland bekend van haar deelname aan Holland Drag Race, maar is een legende in de scene en werkte in clubs in alle wereldsteden. Grijp een bingoformulier en kijk hoe Tabitha op onnavolgbare wijze de balletjes laat draaien. En: prrrrijzen, mensen! 

Je zou Queen Tabitha wellicht kunnen herkennen van DragRace Holland Seizoen 2, waarin ze deelnam en de prestigieuze titel van Miss Congeniality in de wacht sleepte!

Als performer/dragqueen is Queen Tabitha al tientallen jaren actief op internationaal niveau, met een reputatie voor haar humor, energieke optredens en uitstekende hostingvaardigheden.

Ze heeft opgetreden in clubs over de hele wereld, waaronder IBIZA, Tel Aviv, Parijs, Londen, Istanbul, Wenen, Barcelona, ​​Milaan en Athene!

Naast haar internationale carrière heeft Queen Tabitha ook haar stempel gedrukt in diverse Nederlandse tv-shows en films. Ze heeft een voor MTV genomineerde video gemaakt voor Fedde le Grand’s “Scared of You” en was onlangs te zien in een cameo in de NETFLIX-serie Keizersvrouwen.

Data en tijden