René van Meurs

Big Binge: René van Meurs (NL)

Rene van Meurs, winnaar Poelifinario ‘Entertainment’ 

 

René van Meurs is lid van Comedytrain, won alle prijzen op Cameretten, werd in 2018 genomineerd voor de Neerlands Hoop en in juni van dit jaar ontving hij een Platina Ticket Award voor het verkopen van meer dan 50.000 kaarten voor zijn voorstelling 2636. René is ook de kersverse winnaar van de Poelifinario 2023 in de categorie ‘Entertainment’! De jury roemde hem voor zijn ‘uitgebalanceerde programma’ waarin ruimte is ‘voor talloze komische anekdotes die herkenbaar zijn bij generatiegenoten’. ,,Maar ook voor het besef dat vaderschap zorgt voor een kantelpunt in het leven, waar niet te licht over gedacht moet worden.”

Daarnaast kun je René kennen van de televisieprogramma’s Padoem Patss, Rare Jongens, Beat the Champions, Ik hou van Holland en natuurlijk Expeditie Robinson.

Met zijn indrukwekkende voorstelling “2636” heeft hij harten gewonnen door te vertellen over de komst van zijn eerste kind, vermengd met goed getimede grappen en komisch beschreven levensechte scènes. Mis deze kans niet om deze getalenteerde cabaretier live te zien!

Data en tijden