Hans Gommer

De Stand van Utrecht

Mr. Utrecht

Hans “Mr. Utrecht” Gommer weet met zijn kalme (écht Utregse) stijl en gemakkelijke omgang met het publiek zelfs de stugste zaal aan het lachen te krijgen. Deze ras-Utrechter staat zijn mannetje als comedian, maar is ook een goede Master of Ceremonies, presentator en improvisatiecoach.

Data en tijden


Wina Ricardo

De Stand van Utrecht

Caribisch temperament

Wina Ricardo is klein en oogt onschuldig. Maar niets is minder waar.

Met haar Caribische temperament (vader komt van Curaçao en moeder is half Moluks half Nederlands), snelle grappen en grote bewegingen maakt ze het publiek aan het lachen en spaart daarbij niemand (vooral zichzelf niet!).

In oktober 2021 had ze haar eindshow van haar comedy cursus die ze heeft gevolgd bij het Comedyhuis in Utrecht. Ze is dus net begonnen, maar wil nu al niet meer stoppen.

Data en tijden


Oscar Smit

De Stand van Utrecht

Grappen die staan als een huis

Oscar Smit (1993) is een Utrechtse jurist en comedian. Een combinatie die zorgt voor slimme grappen over de actualiteit die staan als een huis. Oscar is vast lid van het Comedyhuis, en schrijf voor het VPRO-programma Plakshot. 

Data en tijden


Soula Notos

De Stand van Utrecht

Energie en zelfspot

Soula Notos is een Grieks-Nederlandse comedian uit Utrecht en vanaf de oprichting lid van het Comedyhuis.

Al meer dan 18 jaar staat ze op het podium in zowel binnen- als buitenland. Met veel energie en zelfspot vertelt ze persoonlijke verhalen en grappen over actuele kwesties en absurde fenomenen. Een sterke mimiek, onverwachte wendingen en veel interactie kenmerken haar stijl.

Ze stond op het Utrecht International Comedy Festival, the International Luxembourg Comedy Festival and the Women in Comedy Festival in Manchester.

Naast de comedy, werkt ze als actrice, theatermaker, storyteller, docent, en presentator. Meer info: www.soula.nl

Data en tijden


Patrick Meijer

De Stand van Utrecht

Utrechts burgermeester van de lach

Patrick Meijer is een geboren tukker en een bevlogen stand-upcomedian. Hij speelt al jaren met plezier en succes door het hele land en met zijn onnavolgbare stijl maakt hij ieder optreden tot een comedyfeestje. Van Zwarte Cross tot huiskameroptreden en van Berlijn tot Londen, overal wordt er om hem gelachen. Patrick heeft de lach aan zijn kont hangen en is daarom in Utrecht bekroond tot Lachburgemeester. In Utrecht is hij ook één van de vaste gezichten van het Comedyhuis.

Patrick Meijer, de Arnold Bruggink van de comedy. Als je hem een keer hebt zien spelen zal je hem nooit meer vergeten.

Data en tijden