Marie Koet

De Skere Comedy Night / late show (NL)

Filosofie van het daten

Marie Koet (1996) is regular bij Comedyclub Haug. Naast dat ze veel in de club te zien is, speelde ze al op Lowlands, en dubbelde met comedytrain-lid Kim Schuddeboom.
Marie is niet alleen comedian, maar studeerde ook cum laude af in de filosofie en schreef teksten voor onder anderen De Speld en het satirische tv-programma Plakshot. Ze vertelt over filosofie, over daten, en over hoe ze haar verwachtingen van het leven steeds een beetje naar beneden bij moet stellen.

Data en tijden


Davine Perik

De Skere Comedy Night / late show (NL)

Volop in het studentenleven

Davine staat volop in het studentenleven en maakt met veel energie grappen over dingen die haar opvallen in het dagelijks leven! Afgelopen jaar heeft ze in de finale van het Comedy Talent Award gestaan, met de hoopvolle woorden dat haar energie aanstekelijk is treed zij nu op op verschillende podia in Nederland.

Data en tijden


Maurits Niesink

De Skere Comedy Night / late show (NL)

Jong comedy talent

Maurits Niesink (Leiden 2005), kwam op de basisschool al in aanraking met stand up comedy toen hij Najib Amhali imiteerde op een talentenjacht. Hierdoor kwam hij er achter dat hij mensen wilde entertainen. Op 15 jarige leeftijd deed hij een stand up comedy cursus bij Comedy Club Haug. Een week later was daar zijn eerste optreden. Sindsdien treed hij op om zijn droom achter na te gaan: een bekende comedian/entertainer worden.

Data en tijden


Jelle Brouwer

De Skere Comedy Night / late show (NL)

Verdomd gezellig!

Geboren in Wageningen, geworteld in Utrecht. Na een studie Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht en een opleiding tot radioproducer bij BNNVARA was één ding duidelijk, wat de toekomst zal brengen moet je niet willen weten, maar mán wat valt er veel te lachen. Jelle is Comedian in comedyclubs, Presentator op evenementen, MC Jingle Jells op (foute) feestjes maar bovenal, Sfeermaker. Waar Jelle is, is het verdomd gezellig!

Data en tijden