Céline Schrama

De Skere Comedy Night - Early Show

Hoge grapdichtheid en zelfspot

Het jonge veelbelovende talent Céline Schrama is finalisten van het Leids Cabaret Festival 2022. Celine is altijd die persoon die in een gesprek net iets te ver gaat. Vet ongemakkelijk en onhandig, behalve op het podium. Daar is die ongemakkelijkheid en onhandigheid haar beste wapen. Haar hoge grapdichtheid en zelfspot zijn daarbij haar grootste troef; eerst zichzelf belachelijk maken, en dan … is het publiek aan de beurt.

Data en tijden


Meeuw Roovers

De Skere Comedy Night - Early Show

Neurotisch hoofd en absurde blik

Meeuw Roovers heeft een afwijkende naam. En dat is nog maar het begin… Als cabaret duo won hij het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival maar staat nu alleen op het podium. Bewapend met een neurotisch hoofd en absurde blik navigeert hij zich door de wereld. Naar de sauna gaan, relaties, Netflixen, of simpelweg een telefoon opladen kan voor hem vaak problematisch zijn. Gelukkig is het voor het publiek vaker nog hilarisch!

Data en tijden


Desta Jong

De Skere Comedy Night - Early Show

Niet op haar mondje gevallen

Desta Jong is één van de grootste nieuwe talenten in het stand-up comedy circuit. De geboren Amsterdamse is niet op haar mondje gevallen en met haar rauwe en eigen comedy-stijl stond ze al in verschillende comedyclubs en speelde in comedyshows door het hele land, zo stond ze ook op het Utrecht International Comedy Festival.
NPO zond in 2020 een mini-documentaire uit over Desta, waarin ze zowel on- als off stage gevolgd werd door een cameraploeg.

Data en tijden


Stephen Bell

De Skere Comedy Night - Early Show

Hilarious or insane?

ENG

Born in Ireland, settled in Holland. This rising star on the European comedy circuit distinguishes himself from his peers by having hilarious rants that could be described as insane. Stephen likes to take his crowd down rabbit holes that are as unfamiliar to him as to anyone else. His contagious unbridled energy can get any crowd going. This kamikazee method seems to be working as he has opened for big names like Sean McLoughlin, Todd Barry and Marc Rebillet.

NL

Als geboren Ier en getogen Brabander ziet Stephen zichzelf graag als het beste van twee werelden. Hij slingert zonder compromis zijn absurde verhalen en scherpe observaties de wereld in. Precies wat je zou verwachten van zo’n bebaarde bal Keltische energie. 

Data en tijden