Tom Crosbie

Big Binge of Comedy - Saturday

Performing nerd

Tom Crosbie is not a comedian, but he will leave you laughing.

He’s not a magician, but he will leave you scratching your head.

He’s not a juggler, but he will leave you with your jaw on the floor. 

Join Tom on the scenic route to self-discovery as he demonstrates the talents nobody knew he needed…

Data en tijden

follow this comedian


Billy Kirkwood

Big Binge of Comedy - Saturday

Unbridled mischievous streak

The bonifide Comedy-fizz bomb’ Ayrshire born comic Billy Kirkwood burst into stand up in 2005. Casting himself on the new act scene in Scotland forming the “Don Quixote Comedy Troupe” with some fellow new acts for stage time.

After some seasoning Billy broke away and quickly established himself as one of the United Kingdom’s most watchable and versatile acts with a loveable on-stage presence.

An ever expanding cult follows him thanks to his hysterical inventive energetic stand up performances, unique ability to make anything funny, mixed with an unbridled mischievous streak that’s charms audiences the world over.

Data en tijden

follow this comedian


Fiona Ridgewell

Big Binge of Comedy - Saturday

Funny bones and an easy warmth

Fiona was a finalist in Funny women 2020.

In February of last year her show “Contender” was nominated for best debut show at Leicester comedy festival. She regularly appears on BT sport putting a humorous angle on the weeks sporting events.  

“Fiona Ridgewell has funny bones and an easy warmth on stage.” Julia Chamberlain

“Fiona has a direct cheeky sense of humour” Steve Bennett Chortle

Data en tijden

follow this comedian


Sezgin Güleç

Big Binge of Comedy - Saturday

Niet voor tere zielen

Sezgin Güleç (1998) is kersvers lid van Comedytrain. Voordat hij begon met comedy was hij overal waar hij kwam een virtuoos enfant terrible en toen hij begon met comedy in 2019 werd hij ons enfant terrible.

Zodra hij op het podium stapt laat hij je met elke vezel in zijn lichaam weten dat er geen enkele ruimte meer is voor uitgespeelde typetjes, pretentieusheid of oneerlijkheid.

Sezgin handelt uitsluitend in het komedische extract van zijn keiharde realiteiten.

Hij is regelmatig te vinden in Toomler of in de wijk die hem heeft gemaakt tot de alfa man die hij nu is: Hillesluis, Rotterdam-Zuid.

Niet voor tere zielen.

Data en tijden

Volg deze comedian


Bas Birker

Big Binge of Comedy - Saturday

Vol van energie en vertrouwen

Er zijn eigenlijk twee soorten mensen op deze wereld: fans van Bas Birker en mensen die hem nog niet live hebben gezien.

Bas Birker – ook gekend als de beste MC van de lage landen – is een echte stand-up comedian pur sang. Hij begon in 2000 met comedy, speelde al meer dan 2500 shows in Nederland & België en was te zien op Pukkelpop, Lowlands, Comedy Casino Festival en alles ertussenin. Soms als act, soms als MC, maar altijd één brok energie. Zo nu en dan op het randje, zeer vaak improviserend, nooit kwetsend. Als Brabander voelde hij zich soms meer verwant met de Vlaamse comedians die hij ontmoette en werd hij hoe langer hoe meer aangetrokken tot de zuidelijke comedyscene. In 2010 kwam hij dan definitief in Antwerpen wonen.

Na jaren optreden in comedy line-ups speelde Bas in 2013 zijn eerste zaalshow ‘Op weg’, in België en Nederland. Voor zijn volgende show ‘Sowieso’ werkte hij samen met Wim Helsen als coach. Over deze show schreef comedyrecensent Karel Michiels (De Standaard): Topshow gezien van Bas Birker in Diest. […] Perfecte balans tussen compromisloze interactie met het publiek (de winnaar krijgt een paar schoenen) en ijzersterk materiaal over Hollanders en Vlamingen. […] Bas barst van energie en vertrouwen. Voor de krant zou ik 5 sterren serieus overwegen, for what it’s worth.
Eind 2016 trad Bas tweemaal op in het Sportpaleis, voor de dvd-opname van ‘Sowieso’. Oké, wel telkens voor 200 man. Maar de kleine theaterbox op het middenplein zat wèl tweemaal vol. Een onvergetelijke ervaring.
In 2018 en 2019 speelde Bas zijn derde soloshow ‘JE MOEDER!’, en tegelijkertijd maakte hij in mei en juni in de 40 dagen voor zijn 40e verjaardag nog een eenmalige show, die integraal te bekijken is op youtube.

In 2020 trekt Bas voor een keer terug naar Nederland met zijn theatershow ‘BELG’, waarin hij aan het vaderland rapporteert over zijn Belgische avonturen.

Als comedian is Bas ook reeds vijf seizoenen lang de vaste gast in het programma ‘De Weekwatchers’ op Radio 2.

Data en tijden

Volg deze comedian


Patrick Meijer

Big Binge of Comedy - Saturday

Utrechts burgermeester van de lach

Patrick Meijer is een geboren tukker en een bevlogen stand-upcomedian. Hij speelt al jaren met plezier en succes door het hele land en met zijn onnavolgbare stijl maakt hij ieder optreden tot een comedyfeestje. Van Zwarte Cross tot huiskameroptreden en van Berlijn tot Londen, overal wordt er om hem gelachen. Patrick heeft de lach aan zijn kont hangen en is daarom in Utrecht bekroond tot Lachburgemeester. In Utrecht is hij ook één van de vaste gezichten van het Comedyhuis.

Patrick Meijer, de Arnold Bruggink van de comedy. Als je hem een keer hebt zien spelen zal je hem nooit meer vergeten.

Data en tijden

Volg deze comedian


Kim Schuddeboom

Big Binge of Comedy - Saturday

Geen ongeschreven regels

Kim Schuddeboom (Alkmaar, 1985) is de jongste aanwinst van De Keet. Kim is lid van Comedytrain en veelvuldig in Toomler te zien. Dit jaar speelt ze ook dubbelprogramma’s met bijvoorbeeld Henry van Loon. In 2022 start Kim met het maken van haar allereerste avondvullende voorstelling.

Kim staat op het podium alsof ze een drankje met je zit te drinken: volledig in het moment en altijd interactie met het publiek.

Waarom doen mensen zo ingewikkeld? Als het aan Kim ligt zegt iedereen wat hij denkt en bestaan er geen ongeschreven regels. Hoe ongemakkelijker ze zich voelt hoe scherper haar comedy. Ze deelt haar verwondering over hoe anderen moeiteloos met de stroming meegaan. Deze wisselt ze af met haar bizarre gedachtekronkels.

Data en tijden

Volg deze comedian


Matt Castellvi

Big Binge of Comedy - Saturday

Unshakable confidence of a seasoned pro

Matt Castellvi is a Chicago native comedian who has been performing worldwide for the past 15
years. He has trained at Second City, iO and CSz Theater in Chicago and performs regularly
with The Musical Armando at iO and with Baby Wants Candy at Second City. Matt has
headlined comedy festivals all over the world including The Miami Improv Festival, Big-Little
Comedy Festival, Omaha Improv Festival, Chicago Musical Improv Festival, Oslo Improv Festival and Adelaide Fringe Festival.

Matt is a stand-up regular at Zanies (Chicago, Rosemont, and St.Charles) Laugh Factory
Chicago, Comedy Bar, The Comedy Shrine and was voted best stand-up (runner-up) in The
Chicago Reader 2019. Currently, Matt is based in Amsterdam as a cast member with Boom
Chicago and recently opened for Iliza Schlesinger at The Royal Carre for 1500 people.

Data en tijden

Volg deze comedian


Mirakelse TvTunes Coverband

Big Binge of Comedy - Saturday

Meezingen is verplicht

Er zit er altijd wel eentje tussen. Zo’n idioot op je feestje die zich ineens afvraagt hoe de tune van Dommel ook al weer ging. Of Waku Waku. En voor je het weet sta je de rest van de avond ouwe tv-tunes te blaten. Want geloof ons: ergens in je hoofd zitten al die songteksten nog; ze wachten alleen nog op een goed moment om eruit te komen. Meestal voorafgegaan door een enorme ‘ooooOOOOoooohjaaaaaaAAAA!’.

Met een bak humor, een outfit waar je ogen pijn van doen, en Mirakelse spelletjes tussendoor spelen deze goddelijke mannen oude en nieuwe tunes van tekenfilms, soaps, reclames en tv-series. Bij onze optredens geldt maar één regel: meezingen is verplicht!

SAMENSTELLING
De muzikanten van de Mirakelse TvTunes Coverband hebben allemaal jarenlange ervaring in allerlei verschillende soorten muziekgezelschappen. Van metal tot jazz en van musical tot improvisatietheater. En ja, zélfs met het maken van nieuwe tv-tunes! De band bestaat uit:
Rudy Mackay – gitaar, zang, cajon
Bastiaan Kuijpers – saxofoon, zang, cajon & percussie
Bram Brouwers – toetsen, zang
Do Jacobson – basgitaar, zang
En uiteraard spelen ze allemaal niet onfortuinlijk de kazoo en het onmisbare schudei.

Data en tijden

Volg deze comedian


Roel C. Verburg

Big Binge of Comedy - Saturday

Flierefluiter pu sang

Gitaarkomiek Roel C. Verburg staat bekend om zijn relaxte podiumpersoonlijkheid en grappige liedjes (oa ‘Slechtste Rapper Van De Straat”, ‘Ik Koester Je Oester’ en ‘Onder De Plak’).

Naast zijn vertellingen over zijn dagelijkse leven als flierefluiter pur sang is hij met zijn elektrische gitaar de enige in Nederland die stand-up comedy met muziek weet te combineren. En waar bij de meeste cabaretiers de liedjes een rustpunt vormen, gaan bij Roels liedjes de grappen in hoog tempo door.

Op de radio deed hij elke week een liedje bij Giel Beelen op 3FM en later bij Jeroen van Inkel op Radio Veronica en NPO Radio 5. Op TV was hij oa te zien bij Kopspijkers, DWDD en Padoem Patsss. Hij veroverde menig podium in Nederland en België, speelde op festivals als Lowlands, Concert At The Sea & Zwarte Cross en is tevens één van de vaste bespelers van het Comedy Café in Amsterdam.
Hij bracht tot nu toe vier albums uit en maakte drie solo theatervoorstellingen.

“Roel C. Verburg is een fenomeen op zich.” – Trouw
“Liedjes in de traditie van Hans Dorrestijn, met de muzikale kwaliteit van Spinvis.” – Elsevier.
“Waarom kennen we niet allemaal Roel C. Verburg?” – Marcel van Roosmalen

Data en tijden

Volg deze comedian