Hans Gommer

Big Binge: De Stand van Utrecht / zaterdag (NL)

Mr. Utrecht

Hans “Mr. Utrecht” Gommer weet met zijn kalme (écht Utregse) stijl en gemakkelijke omgang met het publiek zelfs de stugste zaal aan het lachen te krijgen. Deze ras-Utrechter staat zijn mannetje als comedian, maar is ook een goede Master of Ceremonies, presentator en improvisatiecoach.

In 2023 werd Hans beëdigd als Stadscomedian van Utrecht. Gommer is geboren en getogen in Utrecht en heeft een speciale band met de stad. Zijn observaties over het dagelijks leven in Utrecht zijn scherp en humoristisch, en hij slaagt erin om zijn publiek te laten lachen en nadenken over de bijzonderheden van de stad.

Als Stadscomedian heeft Gommer de verantwoordelijkheid om de stem van de stad te vertegenwoordigen en om de gemeenschap te verenigen door middel van zijn humor. Hij slaagt erin om de Utrechtse identiteit te vangen en te reflecteren in zijn optredens, wat hem tot een waardevolle ambassadeur van de stad maakt.

Hans is presentator van de Finale van de Comedy Talent Award en speelt in De Stand van Utrecht.

Data en tijden


Dagmara Wilschut

Big Binge: De Stand van Utrecht / zaterdag (NL)

Ingewikkeld over makkelijke zaken en omgekeerd

Dagmara staat sinds 2018 op het podium en deed in 2019 en 2020 mee in de talentenpoule van het Utrecht Internationaal Comedyfestival. Ze is vastbesloten om door te gaan met comedy tot het verwatert.

Ze heeft – in tegenstelling tot eigenlijk niet eens zo heel veel mensen als je erover nadenkt – een geheel eigen stijl. Doet ingewikkeld over makkelijke zaken en omgekeerd. Kiest bij twijfel voor het metaniveau. Ze is meestal goed te verstaan en altijd goed te zien.

Data en tijden