Erik Boddeüs

Big Binge: De Stand van Utrecht / vrijdag (NL)

Winnaar CTA 2023

Erik heeft jarenlange ervaring als improvisatieacteur en is sinds kort begonnen met stand-up. Zijn podiumervaring en verrassende thema’s maken hem een unieke comedian. Met zijn originele grappen en onderwerpen gaf hij een dynamisch optreden tijdens de Comedy Talent Award, waarmee hij alle drie de prijzen in de wacht sleepte. De jury schreef over hem: “Het hele plaatje klopt. Erik is een echte toevoeging aan het comedycircuit.”.

Data en tijden


Hans Gommer

Big Binge: De Stand van Utrecht / vrijdag (NL)

Mr. Utrecht

Hans “Mr. Utrecht” Gommer weet met zijn kalme (écht Utregse) stijl en gemakkelijke omgang met het publiek zelfs de stugste zaal aan het lachen te krijgen. Deze ras-Utrechter staat zijn mannetje als comedian, maar is ook een goede Master of Ceremonies, presentator en improvisatiecoach.

In 2023 werd Hans beëdigd als Stadscomedian van Utrecht. Gommer is geboren en getogen in Utrecht en heeft een speciale band met de stad. Zijn observaties over het dagelijks leven in Utrecht zijn scherp en humoristisch, en hij slaagt erin om zijn publiek te laten lachen en nadenken over de bijzonderheden van de stad.

Als Stadscomedian heeft Gommer de verantwoordelijkheid om de stem van de stad te vertegenwoordigen en om de gemeenschap te verenigen door middel van zijn humor. Hij slaagt erin om de Utrechtse identiteit te vangen en te reflecteren in zijn optredens, wat hem tot een waardevolle ambassadeur van de stad maakt.

Hans is presentator van de Finale van de Comedy Talent Award en speelt in De Stand van Utrecht.

Data en tijden