Eerste namen UICF2019 bekend

Utrecht International Comedy Festival 2019 op 8 en 9 maart in TivoliVredenburg

De eerste namen van het Utrecht International Comedy Festival op 8 en 9 maart 2019 zijn bekend! En zoals je van ons kan verwachten, is het weer een kleurrijke mengelmoes van bekende namen, nieuw talent, en bizar grappige concept-shows. Haal nu je kaartje of lees verder wat er te zien is op UICF2019.

Zo komt Paul Currie terug! Vorig jaar was deze chaotische wervelwind van een comedian dé must-see show van het festival. Nu brengt hij een geheel nieuw programma. Broodgevechten, dansen met een plant: dit is comedy zoals je het nog nooit hebt gezien! Check hier een voorbeeld van zijn show.

Ook zijn we verheugd dat Berit Companjen aantreedt om te laten zie hoe stand-up comedy er ook uit kan zien. Snel, gevat met messcherpe grappen en geweldige interacties met het publiek. Check hier meer van Berit.

Verder hebben we John Robertson met The Dark Room, een interactieve escape room in de stijl van een jaren negentig computerspelletje waarin het publiek samen moet ontsnappen. Komt Yunus Aktas zijn gortdroge observaties van een Nederlands/Turkse cynicus met het publiek delen. Vertelt Amerikaan Reginald Bärris over hoe het is om als iemand van gemengde ouders comedy te doen in Oostenrijk (!). Én hebben we in de vorm van Dave Johns een Britse working class hero met een Palme d’Or op zak (huh?!)

Dit is pas de eerste ronde namen. Haal nu jouw ticket of kijk op www.uicf.nl voor meer informatie en filmpjes van alle bevestigde comedians tot nu toe.

Mis niets over het festival!
Tips, nieuws en leuke acties in je mailbox.
Early-bird verkoop begonnen:
scoor nu een ticket met korting!