Dane Baptiste is binnen!

Dane Baptiste nieuws

Ja, we zijn er blij mee. De Londense comedians Dane Baptiste komt naar UICF 2017. Deze rijzende ster is schrijver voor onder andere zijn eigen sitcom ‘Sunny D’ en treed op in UK’s belangrijkste comedyclubs. 

Origineel, politiek en op het scherp van de snede. Dane Baptiste is 34 jaar en had tot een paar jaar geleden een doorsnee kantoorbaan. Het ging toch jeuken. Als Brit met een donkere huidskleur mijdt hij het onderwerp van racisme en maatschappelijke thema’s rondom ongelijkheid niet.Over zijn huidskleur en comedy zegt hij: ‘It’d be very strange for me not to reference the fact that race exists. It’s hard to ignore.’ Hij is niet van het slag comedians dat zich verre houdt van het persoonlijke en politieke: ‘If we lived in an equal society, I wouldn’t need to do comedy’. Nee, Dane Baptiste heeft weinig comedy over de houdbaarheid van melk of hoe lastig een IKEA kastje in elkaar gaat.

 

Word lid van onze nieuwsbrief, dan blijf je op de hoogte van alle acties, roddels en mooi nieuws zoals hierboven. Leuk? Jazeker!

Mis niets over het festival!
Tips, nieuws en leuke acties in je mailbox.
Early-bird verkoop begonnen:
scoor nu een ticket met korting!