Meer dan 160 deelnemers, tal van voorrondes en een gemeenschappelijk doel: de felbegeerde Comedy Talent Award in de wacht slepen. Het winnen van de Award is een grote stap richting het professionele comedy-circuit en voorgaande winnaars hebben dan ook hun sporen in de comedywereld verdiend. De finale vindt plaats in de Hertz van TivoliVredenburg. Hier hoor je de verfrissende kijk op humor van de 6 finalisten en de scherpe feedback van de jury. Dat wordt huilen van het lachen en jij kan erbij zijn! 

Deelnemer

Schrijf je nu in!

Bezoeker

Koop hier je ticket

Wat is de Comedy Talent Award?

De Comedy Talent Award is een stand-up comedy wedstrijd waar talentvolle grappenmakers uit Nederland en België worden ontdekt. Ze worden hier actief geholpen om door te breken naar het professionele circuit.

Prijs

De CTA is de grootste stand-up comedywedstrijd van Nederland met elk jaar meer dan 100 deelnemers en een geweldige prijs! Twee winnaars mogen spelen op het Utrecht International Comedy Festival.

Leertraject

Talentvolle deelnemers aan de CTA worden vanaf de halve finales actief geholpen met het verbeteren van hun act. Ze krijgen bijvoorbeeld workshops en masterclasses van professionele comedians.

Begeleiding

Tijdens maar ook na de CTA worden talentvolle comedytalenten geholpen. Zo krijgen ze professionele optredens en coaching aangeboden door het Comedyhuis in Utrecht.

Winnaars van de CTA

Ontmoet de talentvolle vorige winnaars van de CTA.

Waar wacht je nog op?

Deelnemer

Schrijf je in en wordt de volgende CTA winnaar!

Bezoeker

Koop hier je ticket en laat je verrassen