speaker-info

Victor Luis van Es (NL)

Stoere comedy over gevoelige onderwerpen

In eerste instantie oogt Victor Luis van Es rustig en nonchalant met een aangename dosis zelfverzekerdheid. In zijn hoofd is hij echter onrustig. Met zijn innemende persoonlijkheid legt hij in zijn optredens graag uit waarom en weet hij de grootste en kleinste podia te vullen.

In 2018 ging Victor in premère met zijn voorstelling “Stille Strijd”, een openhartig verhaal over half-Chileens zijn in Nederland, ambities, angsten en dromen. Van klein naar groot analyseert Victor het leven, maar vooral ook zichzelf. Wat maakt hem wie hij is en hoe zal hij zich ontwikkelen? Geïnspireerd door Amerikaanse stand-up comedy en opgevoed met Nederlands cabaret is Victor een boeiende verteller met harde humor.

Victor zien?

Check hem hier:

UICF2019 – Dag 1 – 8 maart 2019

TivoliVredenburg

Hierboven staan de comedians die zullen optreden op dag 1 van het Utrecht International Comedy Festival op vrijdag 8 maart 2019. Benieuwd naar de comedians die op dag 2 (zaterdag 9 maart) optreden? Klik dan hier! Het UICF2019 is op vrijdag 8 en zaterdag 9 maart 2019 op de bovenste verdieping van TivoliVredenburg. Beide dagen […]

UICF
MEER LEZEN
Mis niets over het festival!
Tips, nieuws en leuke acties in je mailbox.
Early-bird verkoop begonnen:
scoor nu een ticket met korting!