speaker-info

Ruud Smulders (NL)

Slimme en inventieve comedy van een van onze favorieten

Ruud Smulders moet je meemaken en dat kan op alle denkbare manieren: in het theater, of op de televisie, radio of YouTube. (Maar niet  privé. Privé wil je Ruud niet meemaken. Dat is voor niemand leuk.) En als je dit leest, betekent het dat je hem gaat zien op het Utrecht International Comedy Festival. “Onverwachts, absurd, persoonlijk en maatschappijkritisch” zijn woorden waar Ruud zelf totaal bij afhaakt als hij ze leest. Zijn liedjes zijn niet van hem dus die speelt hij deze keer niet voor en dat is maar goed ook want hij speelt geen instrument. De rol van zijn tegenspeler ‘Odette’ wordt vandaag gespeeld door niemand, want het is een solovoorstelling. Al met al genoeg informatie om zonder enige verwachting te gaan kijken naar iemand die je niet kent.

Maar even serieus: Ruud is een van onze favoriete comedians, zijn shows op YouTube zijn allemaal te gek en hij is oprecht een van de meest talentvolle comedians die er op dit moment rondlopen. Dus stap binnen in het Rudiversum en ga hem zien. TIP!

Ruud zien?

Check hem hier:

UICF2019 – Dag 2 – 9 maart 2019

TivoliVredenburg

Hierboven staan de comedians die zullen optreden op dag 2 van het Utrecht International Comedy Festival op zaterdag 9 maart 2019. Benieuwd naar de comedians die op dag 1 (vrijdag 8 maart) optreden? Klik dan hier! Het UICF2019 is op vrijdag 8 en zaterdag 9 maart 2019 op de bovenste verdieping van TivoliVredenburg. Beide dagen […]

UICF
MEER LEZEN
Mis niets over het festival!
Tips, nieuws en leuke acties in je mailbox.
Early-bird verkoop begonnen:
scoor nu een ticket met korting!