speaker-info

Radio Willekeur (NL)

100% geïmproviseerde én hilarische radio

Radio Willekeur maakt zijn debuut op het Utrecht International Comedy Festival en daar zijn wij maar wat blij mee want deze 100% geïmproviseerde comedyshow in de vorm van een radioprogramma is he-le-maal te gek. De gasten, het nieuws, de reclames en zelfs de liedjes tussendoor worden ter plekken verzonnen. Ook wordt het publiek regelmatig als ‘beller’ bij de show betrokken voor verzoekjes, interviews en andere onzinnige radio-clichés.

Radio Willekeur is improvisatiecomedy van het hoogste niveau én geweldige satire op de leeghoofdige programmering van de meeste radiostations. Mateloos populair op Youtube (like and subscribe!), maar in 2019 vooral als primeur LIVE op het UICF.

Radio Willekeur is HET radioprogramma voor improcomedy. 100% geimproviseerde radio uit de duimen gezogen van cabaretiers Ruud Smulders, Andries Tunru en Stefan Hendrikx, onder begeleiding van Bram Brouwers. Geïnspireerd door nostalgische acts als Mannen van de Radio en Radio Bergeijk gaan deze improvhelden verder. Niet is te gek voor deze cabaretiers. Houd jij van Radio Bergeijk of Mannen van de radio? Dan is de kans groot dat je dit jouw shit is.

Radio Willekeur zien?

Check ze hier:

Mis niets over het festival!
Tips, nieuws en leuke acties in je mailbox.
Early-bird verkoop begonnen:
scoor nu een ticket met korting!