speaker-info

Pieter Jouke (NL)

Geestig, vindingrijk en op hol geslagen

Toen Pepijn Schoneveld moest afzeggen in de week voor het Utrecht International Comedy Festival, zaten we even flink te balen. Maar toen meldde Pieter Jouke zich opeens: hij had nog wel een gaatje in zijn agenda open. Wij sprongen meteen een gat in de lucht, want Pieter is een wereld-comedian die perfect op het UICF past want een show van deze artiest betekent een 100 meter spring in woord-associaties en goede grappen.

Het hoofd van Pieter staat bol van de gedachten. Continu vallen hem dingen op, schieten hem ideeën te binnen en slaat zijn fantasie op hol. “Zijn associaties zijn geestig en vindingrijk.” (NRC) Zijn brein kookt over van de overpeinzingen en in zijn comedy-set spuit alles eruit!

Pieter Jouke kan een aardig potje rennen, maar zijn hoofd slaat nog hollender op hol. Dat weten we van “De Staat van Verwarring”. Van “Padoem Patsss”, de “Humormarathon” en “Zondag met Lubach”. Wat een wereld!

Pieter Jouke speelt dus in plaats van Pepijn Schoneveld die helaas moest afzeggen. Pieter staat om 19.00 uur in de Ronda en om 23.15 uur in de Pandora.

Pieter zien?

Check hem hier:

Mis niets over het festival!
Tips, nieuws en leuke acties in je mailbox.
Early-bird verkoop begonnen:
scoor nu een ticket met korting!