speaker-info

Leon van der Zanden (NL)

Geboren comedian met messcherpe improvisaties

Leon is echt zo’n comedian die de lach aan zijn kont heeft hangen. Een artiest bij wie het als publiek slim is om wakker te blijven, want Leon heeft een gave voor messcherpe interacties met het publiek. Niet dat hij dat nodig heeft, want dit podiumbeest staat al jarenlang elke weekend voor uitverkochte zalen met goed uitgedachte programma’s.

Bovendien is Leon niet te goed om zijn comedygeheimen te delen met anderen. Daarom zal Leon dit jaar ook een masterclass op het festival geven om beginnende comedians naar dat hogere niveau te tillen. Talentvolle comedians helpen én tegelijkertijd een zaal keihard laten lachen. Daar kunnen wij van het Utrecht International Comedy Festival wel wat mee. Welkom, Leon!

Wil je weten op welk tijdstip deze comedian speelt? Check ons blokkenschema hier.

Leon zien?

Check hem hier:

UICF Dag 1 – 6 april 2018

TivoliVredenburg

Het UICF is op vrijdag 6 en zaterdag 7 april 2018. Beide dagen zullen verschillende comedians optreden. Shows duren zo’n 45 minuten. Hierdoor is het mogelijk veel artiesten te zien op één avond. Alle zalen zijn op hooguit een paar minuten lopen van elkaar. Het festivalterrein is vanaf 17:00 uur geopend, de shows beginnen in […]

UICF
MEER LEZEN
Mis niets over het festival!
Tips, nieuws en leuke acties in je mailbox.
Early-bird verkoop begonnen:
scoor nu een ticket met korting!