speaker-info

José Schuringa (NL)

Wilde comedy van een te gekke comedian

José Schuringa is geboren in 1978 en daarna getogen in Assen maar is inmiddels woonachtig in Amsterdam. Naast een studie Kunst en kunstbeleid in Groningen (theaterwetenschappen), en de regie/docentenopleiding aan de Toneelacademie Maastricht heeft José ook altijd zelf gespeeld.

In 2001 deed ze mee aan het Groninger Studenten Cabaretfestival. Daarna volgden het Leids Cabaretfestival en Cameretten tot aan de finale van het Amsterdams Kleinkunstfestival waar ze tweede werd. Sinds 2 jaar is ze ook aan het standuppen wat in 2017 resulteerde in een finaleplek tijdens de Comedy Talent Award. Deze bezige bij speelt daarnaast ook nog bij een jeugdtheatergezelschap, produceert theaterstukken, geeft les en verkoopt daarnaast ook nog eens cowboylaarzen.

Genoeg inspiratie dus voor een comedian en je zult je dan ook zeker niet vervelen tijdens een show van José want een optreden van deze kanjer is als een wilde rit op een dolle stier. Yeeha!

Wil je weten op welk tijdstip deze comedian speelt? Check ons blokkenschema hier.

Jose zien?

Check haar hier:

UICF Dag 1 – 6 april 2018

TivoliVredenburg

Het UICF is op vrijdag 6 en zaterdag 7 april 2018. Beide dagen zullen verschillende comedians optreden. Shows duren zo’n 45 minuten. Hierdoor is het mogelijk veel artiesten te zien op één avond. Alle zalen zijn op hooguit een paar minuten lopen van elkaar. Het festivalterrein is vanaf 17:00 uur geopend, de shows beginnen in […]

UICF
MEER LEZEN
Mis niets over het festival!
Tips, nieuws en leuke acties in je mailbox.
Early-bird verkoop begonnen:
scoor nu een ticket met korting!