speaker-info

John Robertson (AUS)

Interactieve, supergrappige escape room

John Robertson is een getalenteerde comedian die overal tot zijn recht komt. Wij halen hem naar het Utrecht International Comedy Festival voor twee volstrekt andere shows: zijn kinky comedyshow Dominant op vrijdag 8 maart en het interactieve computerspelletje The Dark Room op zaterdag 9 maart).

Dominant – vrijdag 8 maart
Luidruchtig en brutaal gaat John Robertson in Dominant het publiek te lijf in een show die gaat over zijn onconventionele seksleven en de overlap tussen SM en comedy. De Schotse krant The Scotsman over Dominant: “The finale is a thing of joy and wonder and I’m almost tempted to give it away. It involves physical punishment, audience participation and Frank Sinatra. And for some, carefully-selected members of the audience, it seems to offer a genuine sense of release.”

The Dark Room – zaterdag 9 maart
Op zaterdag 9 maart speelt John Robertson op het UICF zijn show The Dark Room: een hilarische interactieve escape room waarin het publiek samen met hem moet ontsnappen uit een donkere kamer. De winnaar krijgt geld. De verliezers zullen sterven. Ontdek waarom dit real-life computerspelletje dé hit was op de Edinburgh Fringe.

Wanna see John?

Check him out here:

UICF2019 – Dag 2 – 9 maart 2019

TivoliVredenburg

Hierboven staan de comedians die zullen optreden op dag 2 van het Utrecht International Comedy Festival op zaterdag 9 maart 2019. Benieuwd naar de comedians die op dag 1 (vrijdag 8 maart) optreden? Klik dan hier! Het UICF2019 is op vrijdag 8 en zaterdag 9 maart 2019 op de bovenste verdieping van TivoliVredenburg. Beide dagen […]

UICF
MEER LEZEN

UICF2019 – Dag 1 – 8 maart 2019

TivoliVredenburg

Hierboven staan de comedians die zullen optreden op dag 1 van het Utrecht International Comedy Festival op vrijdag 8 maart 2019. Benieuwd naar de comedians die op dag 2 (zaterdag 9 maart) optreden? Klik dan hier! Het UICF2019 is op vrijdag 8 en zaterdag 9 maart 2019 op de bovenste verdieping van TivoliVredenburg. Beide dagen […]

UICF
MEER LEZEN
Mis niets over het festival!
Tips, nieuws en leuke acties in je mailbox.
Early-bird verkoop begonnen:
scoor nu een ticket met korting!