speaker-info

Jack Holmes (UK)

Punk rock comedy from Vienna

Jack Holmes besloot op jonge leeftijd zijn geboorteplaats Bristol in Engeland te verlaten om punkrocker te worden in Wenen. ‘Heeft Oostenrijk dan zo’n levendige punkrock-scene?’ horen wij u vragen. Nee natuurlijk niet! Maar Jack is gewoon zo’n kerel die eerst dingen doet en er dan pas over nadenkt. En laat die eigenschap nou net wat geschikter zijn voor stand-up comedy dan voor het omver werpen van het kapitalistische systeem door middel van punk rock. Iets dat Jack ook al snel realiseerde waarop hij besloot zijn gitaar en veiligheidsspelden aan de wilgen te hangen en de comedymicrofoon op te rapen.

Een show van Jack is alsof je in een kroeg zit en er een hele grappige kerel aan het einde van de bar tegen je aan begint te ouwehoeren. Volkomen innemend, verrassend politiek geëngageerd, en net raar genoeg om altijd grappig te zijn. Een absolute aanrader voor fans van Kyle Kinane!

Jack is een van de comedians die het Utrecht International Comedy Festival heeft uitgenodigd in samenwerking met StandUp Europe.org. Omdat eind maart Groot-Brittannië uit de Europese Unie stapt, vond het UICF het een goed idee om op 8 en 9 maart nog even iedereen eraan te herinneren hoe leuk Europa is. Daarom nodigen we een handvol comedians uit van verschillende comedyclubs verspreid over Europa om in Utrecht met elkaar en het publiek te gaan lachen. Want humor brengt mensen samen. F*ck Brexit!

https://youtu.be/wb_HJ8yJxos

Jack zien?

Check hem hier:

Mis niets over het festival!
Tips, nieuws en leuke acties in je mailbox.
Early-bird verkoop begonnen:
scoor nu een ticket met korting!