speaker-info

Harry Glotzbach (NL)

Typisch Amsterdamse grappen met gogme

Snel geïrriteerd en vlot een mening klaar, dat is Harry. En dat is maar goed ook, want het geeft hem genoeg kanonnenvoer om flink van leer te trekken op het podium. Of hij nu op Lowlands staat op te treden of in de schouwburg: Harry vlamt. Harry Glotzbach deed ook solo theatertours maar zijn kracht ligt in het clubcircuit: hij is adrem, en de zaal niet laten bulderen van het lachen is zijn eer te na. Dus dat gaat wederom gebeuren. Voor een sterk staaltje ras-echte stand-up van eigen bodem: Harry Glotzbach.

Harry was finalist van het Leids Cabaret Festival en winnaar van het Amsterdams Kleinkunst Festival Comedy  Concours. Hij is te zien geweest bij:

  •  Gehaktdag (AVRO, met o.a. Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Nico Dijkshoorn, Horace Cohen, Kluun, Prem e.v.a.)
  •  Raymann is Laat (NPS)
  •  Comedy  Factory (NPS)
  • Jokebox (BNN)

“De talentvolle Harry Glotzbach combineert treffende typetjes met authentieke, incorrecte en originele grappen. De overmacht van Glotzbach was overtuigend” (De Volkskrant).

Wil je weten op welk tijdstip deze comedian speelt? Check ons blokkenschema hier.

Harry zien?

Dat doe je hier:

UICF Dag 1 – 6 april 2018

TivoliVredenburg

Het UICF is op vrijdag 6 en zaterdag 7 april 2018. Beide dagen zullen verschillende comedians optreden. Shows duren zo’n 45 minuten. Hierdoor is het mogelijk veel artiesten te zien op één avond. Alle zalen zijn op hooguit een paar minuten lopen van elkaar. Het festivalterrein is vanaf 17:00 uur geopend, de shows beginnen in […]

UICF
MEER LEZEN
Mis niets over het festival!
Tips, nieuws en leuke acties in je mailbox.
Early-bird verkoop begonnen:
scoor nu een ticket met korting!