speaker-info

Gerrie Smits (NL)

Gezellige Brabo met de lach aan zijn kont

Gerrie Smits is een Brabander in hart en stembanden. Hij is een zorgeloze filosoof met veel fantasie, enorm veel charme, een zeer aangename aura, avontuurlijk, gevoelig, wetenschappelijke onderbouwende talenten, buitengewoon aantrekkelijk, levendig, impulsief, ambitieus, betrouwbaar, goede leider, elegant, vastberaden, humoristisch, vlijtig, van ongewone schoonheid, optimistisch, open, ongekend artistiek, vrolijk, grootmoedig, onnatuurlijke goede minnaar, gul, vriendelijk, en zacht, bovendien is hij heel bescheiden.

Alhoewel bovenstaande door Gerrie zelf werd aangeleverd kunnen wij minstens 83% van deze claims van ganser harte bevestigen. Deze aimabele Brabo is altijd en overal een graag geziene gast en hij weet altijd moeiteloos de lachers op zijn hand te krijgen door zijn ongedwongen stijl. Verwacht geen filosofische redevoeringen van deze man maar een fikse workout van je lachspieren moet je hoe dan ook incalculeren.

Wil je weten op welk tijdstip deze comedian speelt? Check ons blokkenschema hier.

Gerrie zien?

Dat doe je hier:

UICF Dag 1 – 6 april 2018

TivoliVredenburg

Het UICF is op vrijdag 6 en zaterdag 7 april 2018. Beide dagen zullen verschillende comedians optreden. Shows duren zo’n 45 minuten. Hierdoor is het mogelijk veel artiesten te zien op één avond. Alle zalen zijn op hooguit een paar minuten lopen van elkaar. Het festivalterrein is vanaf 17:00 uur geopend, de shows beginnen in […]

UICF
MEER LEZEN
Mis niets over het festival!
Tips, nieuws en leuke acties in je mailbox.
Early-bird verkoop begonnen:
scoor nu een ticket met korting!