Maartje Mikx

Eeuwige optimist

Maartje staat het liefst elke dag op het podium. Ze heeft op een podium ook echt bijna alles al gedaan. Teksttoneel, impro, bewegingstheater, musical, opera, rock bandje, akoestisch bandje, kerkkoor natuurlijk, klassiek ballet, jazz ballet, folklore, dat is volksdansen, flamengo en tapdans.
Comedy is het enige wat nog over is… dus he… let’s go.
Een paar jaar geleden is ze gescheiden en het daten is behoorlijk veranderd sinds de jaren negentig. Ze heeft een groot hart en ze is een eeuwige optimist dus het komt vast goed.
Je kunt Maartje tegenkomen in heel Nederland in theaters en comedy clubs, van Haarlem tot Heerlen en van Den Haag tot Enschede. In Utrecht heeft ze tijdens het bevrijdingsfestival in de grote zaal van Tivoli Vredenburg staan schitteren.
In 2022 heeft ze de halve finale gehaald van de grootste comedy wedstrijd van de Benelux: Comedy Talent Award. Daarnaast haalde ze de halve finale van Let’s Make Comedy.
Juryrapport: “Maartje heeft een ontzettend prettige podium uitstraling en speelt met verve. Met haar innemende performance weet ze de jury en het publiek te pakken.”

Data en tijden