Algemeen Dagblad schrijft over Comedy Talent Award-audities in Utrecht

Comedy Talent Award in samenwerking met UICF - artikel Algemeen Dagblad zaterdag 6 januari 2018

De Comedy Talent Award is de grootste stand-up comedywedstrijd van Nederland, en dat is ook het Algemeen Dagblad niet ontgaan, want die schreven een leuk artikeltje over de comedywedstrijd, waarbij talentbegeleiding een belangrijk deel van het traject uitmaakt.

Jurg van Ginkel, zelf comedian en lid van het Comedyhuis (een comedy-organisatie waarmee het UICF altijd fijn samenwerkt), wordt in het artikel aan de tand gevoeld en laten we het zo zeggen: de schrijver heeft een gouden pen want we hebben Jurg zelden zo eloquent gehoord: “64 deelnemers aan de Comedy Talent Award (CTA) is wel ongeveer de grens, zegt Van Ginkel: ‘We hebben nu al vier voorrondes. Op een gegeven moment is het wel goed. Na vier van die avonden duizelt het je een beetje.'” Ja Jurg, aan het einde van een auditieronde van de Comedy Talent Award duizelt het bij jou vanwege de vele deelnemers, en niet biertjes. Als jij het zegt.

Het hele artikel in het AD lees je hier. De audities van de Comedy Talent Award zijn op dinsdag 9dinsdag 16dinsdag 23 en dinsdag 30 januari in de Comedyhuis Club in Utrecht. De halve finales zijn op vrijdag 9 en vrijdag 16 februari. De finale is op vrijdag 9 maart. En de twee winnaars (van de jury- en de publieksprijs) zie je op vrijdag 6 en zaterdag 7 april natuurlijk op het Utrecht International Comedy Festival in TivoliVredenburg. Kaartjes daarvoor haal je hier.

Mis niets over het festival!
Tips, nieuws en leuke acties in je mailbox.
Early-bird verkoop begonnen:
scoor nu een ticket met korting!