speaker-info

Wilko Terwijn (NL)

Grappen op topniveau.

Wilko Terwijn is een lopende comedy-encyclopedie met een staat van dienst waar menig comedian nog een puntje aan kan zuigen. Hij is comedian sinds 1996 en behoort tot de eerste lichting stand-uppers van Nederland. Niet verwonderlijk dat hij werkelijk op praktisch alle podia van Nederland heeft gespeeld, van Lowlands tot De Melkweg in Amsterdam.

Wilko Terwijn is een ongelooflijke ouwehoer met de lach aan zijn kont. Hij rolt met hoog tempo door heerlijke grappen heen en comedy is gewoonweg zijn tweede natuur. Door zijn ogen wordt het dagelijkse hilarisch. Van actualiteiten tot wat hij zoal meemaakt; Wilko weet er ongenadig goede comedy van te breien. Houd zijn tempo maar eens bij!

Solo staat Wilko vaak in Badaboom Comedyclub. Hij is mede-oprichter van Badaboom, het bedrijf met online en on-stage comedyproducties. Hierin werkt hij o.a. samen met Menno Stam en Vincent Geers. Wilko is op televisie en in theaters te zien bij De Grote Improvisatie Show. Hij speelde ook in grote televisieproducties zoals de Oudejaars 2010. Schreef voor de Correspondent’s Dinner mee aan de speech van Mark Rutte, voor Celebrity Stand-up (Comedy Central) en voor The Roast of Gordon (Comedy Central). Dus halloooo, ga hem zien!

Wilko zien?

Hij speelt op:

Mis niets over het festival!
Tips, nieuws en leuke acties in je mailbox.