speaker-info

Vincent Geers (NL)

Topcomedian en tekstschrijver Roast of Gordon

Vincent Geers behoort tot de groep comedians die overal speelt: theaters, clubs, op bedrijfsevenementen, festivals… want Vincent Geers is altijd goed. Zijn onderwerpen zijn herkenbaar, zijn anecdotes origineel en grappig. Hij is een leuke mix tussen serieuze vader en een beetje een klier. Hij trapt lol met situaties waar hij in terechtkomt, neemt zichzelf niet al te serieus en is als een vis in het water als hij op het podium staat.

Wie zin heeft in een show met een ervaren stand-up comedian van eigen bodem, waarvan je na afloop gaat zeggen ‘dát was leuk!’: ga naar Vincent Geers.

Vincent Geers speelt al meer dan 20 jaar als stand up comedian in binnen en buitenland. Hij speelt regelmatig bij het Comedy Cafe in Amsterdam, stond in de Comedy Cloud in TivoliVredenburg en won in 2007 de jury- en de publieksprijs van het Camerettenfestival in Rotterdam. Zijn C.V. houdt daar niet op: Hij schreef teksten voor o.a. Dino (RTL5), Het Correspondent’s Dinner met Mark Rutte, voor Celebrity Stand-up (Comedy Central) en voor The Roast of Gordon (Comedy Central).

Vincent zien?

Dat doe je hier:

Mis niets over het festival!
Tips, nieuws en leuke acties in je mailbox.