speaker-info

Tom Montfrooy (NL)

Persoonlijk en openhartig

Tom brak door met een zwaar verhaal. Zijn vrouw overleed en aangezien hij net met comedy was begonnen, werd stand-up zijn uitlaatklep. Tom Montfrooy kon zijn ervaring omzetten in een eerlijke en positieve comedystijl. Hij is ontwapenend en vrolijk, en je kan niet anders dan met een brede grijns op je gezicht luisteren naar deze fijne man, die ook nog eens stevige grappen serveert.

Tom Montfrooy haalde met zijn voorstelling over het leven na het overlijden van zijn vrouw de finale van Cameretten. Hij werd geprezen om zijn talent het persoonlijk en pijnlijke te bespreken, zonder dat het maar een minuut sentimenteel werd. Zijn voorstelling toonde lef, maar bovenal een heerlijk gevoel voor humor.

Montfrooy brengt het zware licht, zonder de ernst te verliezen.” – Volkskrant

“Met veel kwetsbare momenten, maar steeds ook weer harde, relativerende grappen om het licht te houden.” – Theaterkrant

Finalist Cameretten 2015

Tom zien?

UICF – Dag 2 – 1 april 2017

TivoliVredenburg

UICF – Tweede festivaldag op zaterdag 1 april Het UICF is op 31 maart en 1 april 2017 op de bovenste verdieping van TivoliVredenburg. Beide dagen zullen verschillende comedians optreden. Shows duren zo’n 45 minuten. Hierdoor is het mogelijk veel artiesten te zien op één avond. Alle zalen zijn op hooguit een paar minuten lopen van […]

UICF
MEER LEZEN
Mis niets over het festival!
Tips, nieuws en leuke acties in je mailbox.