speaker-info

Stefan Danziger (DE)

Grappige Duitser, need we say more?

Wat ons vorig jaar lukte, doen we gewoon nog eens dunnetjes over: een Duitse stand-up commedian naar het festival halen. Maar don’t worry: hij spreekt Engels!

De Duitse comedy-scene was tot een tijdje geleden, tja… ein bisschen te veel platte moppen en lederhosen. Maar dat is inmiddels helemaal veranderd. Berlijn is een fantastische plek voor stand-up comedy geworden, en Stefan Danziger is daar dan ook regelmatig te vinden. Stefan Danziger is overdag tourguide, graaft als comedian in de geschiedenis en cultuur van Europa. En dat is weer eens wat anders. Hij is een innemende verteller, jolig en charmant. Hij stond niet alleen in Berlijn, maar speelde overal in Europa, van Athene tot Londen.

En… Stefan heeft een naam hoog te houden. Vorig jaar was de enige Duitse stand-up comedian op het festival de ongekroonde publieksfavoriet: zo’n comedian waar mensen bij de bar over stonden te praten ‘díe was goed!’. Nou Stefan, voor der Heimat! Rock die show!

Stefan zien?

Check hem hier:

UICF – Dag 2 – 1 april 2017

TivoliVredenburg

UICF – Tweede festivaldag op zaterdag 1 april Het UICF is op 31 maart en 1 april 2017 op de bovenste verdieping van TivoliVredenburg. Beide dagen zullen verschillende comedians optreden. Shows duren zo’n 45 minuten. Hierdoor is het mogelijk veel artiesten te zien op één avond. Alle zalen zijn op hooguit een paar minuten lopen van […]

UICF
MEER LEZEN

UICF Dag 1 – 31 maart 2017

TivoliVredenburg

UICF – Eerste festivaldag Het UICF is op 31 maart en 1 april 2017, beide dagen zullen verschillende comedians optreden. Shows duren zo’n 45 minuten. Hierdoor is het mogelijk veel artiesten te zien op één avond. Alle zalen zijn op hooguit een paar minuten lopen van elkaar. Het festivalterrein is vanaf 17:00 uur geopend, de shows […]

UICF
MEER LEZEN
Mis niets over het festival!
Tips, nieuws en leuke acties in je mailbox.