speaker-info

Sarah Mann (UK)

Talent en jouw nieuwe favoriete comedian?

Het Utrecht International Comedy Festival is er trots op elk jaar weer een paar nieuwe comedians aan het publiek voor te stellen die nog nooit in Nederland zijn geweest, en Sarah Mann is er weer zo eentje die kansmaakt om jouw favoriete nieuwe comedian te worden. Sarah maakte jaren geleden de veelvoorkomende transitie van professioneel trombone-speler naar stand-up comedian.

Sarah Mann 'So you think you're funny'

Sarah Mann tijdens de ‘So you think you’re funny’-competitie.

En toen ging het opeens hard. Haar tiende optreden was een finaleplaats in de Funny Women Regional competitie. En toen werd First Runner Up in de So You Think You’re Funny Final 2017. Dus iemand was grappiger dan Sarah, maar die was niet pas net begonnen. Dus wij geloven in haar potentie, zeker nu ze nog een jaar langer heeft kunnen rijpen, als een goede fles wijn.

Daarbij heeft ze het over haar a-seksualiteit en wij houden van comedians die persoonlijk worden. Genoeg grappen die beginnen met ‘mijn ex’ of ‘ik was in de IKEA’. Toch? En bovendien kan ze briljant droog vertellen. Dus wil je je laten verrassen door een comedian die je dus echt alleen in de UK kan zien: Sarah Mann.

Wil je weten op welk tijdstip deze comedian speelt? Check ons blokkenschema hier.

Sarah zien?

Check haar hier:

UICF – Dag 2 – 7 april 2017

TivoliVredenburg

Het UICF is op vrijdag 6 en zaterdag 7 april 2018 op de bovenste verdieping van TivoliVredenburg. Beide dagen zullen verschillende comedians optreden. Shows duren zo’n 45 minuten. Hierdoor is het mogelijk veel artiesten te zien op één avond. Alle zalen zijn op hooguit een paar minuten lopen van elkaar. Het festivalterrein is vanaf 17:00 […]

UICF
MEER LEZEN

UICF Dag 1 – 6 april 2018

TivoliVredenburg

Het UICF is op vrijdag 6 en zaterdag 7 april 2018. Beide dagen zullen verschillende comedians optreden. Shows duren zo’n 45 minuten. Hierdoor is het mogelijk veel artiesten te zien op één avond. Alle zalen zijn op hooguit een paar minuten lopen van elkaar. Het festivalterrein is vanaf 17:00 uur geopend, de shows beginnen in […]

UICF
MEER LEZEN
Mis niets over het festival!
Tips, nieuws en leuke acties in je mailbox.
Tickets nu te koop mét korting!